Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Inspiratie

Ode aan het Landschap

Om de schoonheid van het Nederlandse landschap onder de aandacht te brengen, is 2021 uitgeroepen tot het Themajaar Ode aan het Landschap. Op deze pagina brengen dichters hun ode aan hun favoriete landschap. En ook jij kunt jouw ode brengen!

Header | /ode-aan-het-landschap

Breng jouw ode!

In 2021 vind je in ieder nummer van Magazine Wandel.nl een ode aan een Nederlands landschap. Ook jij kunt op deze pagina jouw ode aan jouw favoriete Nederlandse landschap brengen. Stuur een gedicht of kort verhaal met foto (die je zelf hebt gemaakt) naar redactie@wandel.nl. De mooiste odes krijgen een plaats op deze pagina!

 

Wat is Themajaar 2021: Ode aan het Landschap?

Tijdens het Themajaar 2021 Ode aan het Landschap kun je in heel Nederland de schoonheid van het landschap ontdekken. Het themajaar is een initiatief van Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en meerdere regionale partners. De regio’s die meedoen zijn de Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, de Nationale Parken en Noord-Holland. Een jaar lang zijn er in deze regio's (voor zover de coronamaatregelen dit toelaten) kunstprojecten, tentoonstellingen en speciale fiets- en wandelroutes.

 
Naar de site van Ode aan het Landschap