Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

De Duin en Bollen Vierdaagse 2023

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, kun je ook dit najaar weer wandelend de bollenstreek rondom Noordwijk en Lisse verkennen. Wandel van 12 t/m 15 oktober mee met de tweede editie van de Duin en Bollen Vierdaagse!

Datum
van donderdag, 12 oktober 2023
tot en met zondag, 15 oktober 2023
Locatie
startlocatie dag 1-2: Lisse / dag 3-4: Noordwijk
Organisatie
Duin en Bollen Vierdaagse
Route over het strand (Foto: ©Action4Vitality)
Route over het strand (Afbeelding: Action4Vitality)

De in het voorjaar zo kleurrijke bollenregio, kleurt in de herfst verrassend goudbruin. Je ontdekt over routes van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer dat strand en duinen in het najaar op hun mooist zijn. Onderweg wisselen strand, duinen, karakteristieke bollenschuren en landhuizen je wandeling af met gezellige dorpen. Nu al enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in. 

(Scroll naar beneden voor meer informatie)


Afstanden
5,0km 11:00-11:30 uur
15,0km 09:30-11:00 uur
20,0km 08:00-09:30 uur
30,0km 07:30-08:00 uur
40,0km 07:30-08:00 uur
Voorzieningen
EHBO
Rust
Beloningen
Diploma
Medaille
Kasteel Keukenhof in de herfst (Foto: © Visit Duin- en Bollenstreek)
Kasteel Keukenhof in de herfst (Foto: © Visit Duin- en Bollenstreek)

Voor welke afstand ga jij?

Je kunt kiezen uit wandelroutes van 5, 15, 20, 30 en 40 kilometer. De starts vinden dit jaar plaats in Hillegom, Lisse en tweemaal op de boulevard van Noordwijk. Gratis shuttlebussen pendelen tussen deze dorpen voor de start en na de finish. De starttijden zijn iets minder vroeg, zodat niemand in het donker hoeft te lopen. De eerste wandelaars vertrekken om 7.30 uur. Benieuwd naar de precieze routes per afstand? Neem dan een kijkje op de website van de Duin en Bollen Vierdaagse.

Goede verzorging en ‘chillplekken’

Wat bij andere wandelevenementen vaak ‘verzorgingsposten’ worden genoemd, zijn bij de Duin en Bollen Vierdaagse de ‘chillplekken’ waar jij vier dagen lang niets tekort zal komen. Sfeervol, warm, goede zitplekken, vaak met gezellige muziek en genoeg lekkere, gezonde hapjes en iets te drinken. Dit is typisch voor de gastvrijheid van de Duin en Bollenstreek.

Daarnaast zal de organisatie zorgen voor gratis waterpunten en toiletten. Na al die kilometers kan het voorkomen dat je een blaar of blessure oploopt daarom wordt er ook voor gratis tape service, massages en blarenprikkers gezorgd.

afbeelding van wandelaars op de 'chillplek' tijdens de Duin en Bollen Vierdaagse.
De Duin en Bollen Vierdaagse 2023

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in!

Wil jij op zaterdag 13 mei ook genieten van de mooie routes en gezellige wandelsfeer van Duin en Bollen Vierdaagse? Schrijf je dan snel in voor je favoriete afstand en de voorpret kan beginnen! 

Leuk, ik schrijf me in!
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting