Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Verzending merchandise

Vragen over de verzending van de merchandise

Vierdaagse Merchandise

Ik heb een shirt besteld, wanneer ontvang ik dit?

Wat vervelend dat jouw bestelling nog niet is aangekomen. Dat spijt ons zeer. Alle items zijn in week 28 door ons verzendhuis verstuurd en zouden op tijd aan moeten komen. Hopelijk valt jouw bestelling alsnog uiterlijk dinsdag 20 juli op de deurmat. Mocht je bestelling te laat zijn, waardoor je het niet meer kunt of wilt gebruiken, dan kun je het uiteraard retourneren en ontvang je het aankoopbedrag retour.

Via welke verzender is mijn bestelling verzonden?

Alle verzendingen binnen het werkgebied van Cycloon zijn met Cycloon uiterlijk vrijdag 16 juli met een 24uurs label verstuurd en alles daarbuiten via PostNL. Omdat het via de brievenbus gaat zit er geen track en trace op. Je zou wel even kunnen kijken wanneer het eerstvolgende bezorgmoment in jouw buurt is.

Retourneren De Alternatieve Vierdaagse Merchandise

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met jouw bestelling. Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het binnen 14 dagen na levering retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag gecrediteerd op je rekening. We storten het bedrag terug via de betaalmethode waarmee je ook bij ons hebt betaald. Je kan de artikelen retour sturen naar:

DressMe Clothing / De Alternatieve Vierdaagse
Roggeweg 24b
6534 AJ Nijmegen

De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Voorwaarde voor het retourneren is dat de artikelen goed en degelijk verpakt retour gestuurd worden. Meld je retour aan met een kopie (bijv een foto) van het verzendbewijs via een mail naar support@alternatievevierdaagse.nl. Alleen retour gemelde stukken kunnen wij in behandeling nemen.

Ruilen De Alternatieve Vierdaagse Merchandise

Bestelde shirts, vlaggen of sokken kunnen niet geruild worden.

Terug naar overzicht veelgestelde vragen