Nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is uit

woensdag 2 mei 2018

Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is deze week verschenen. Benieuwd wat er in staat?

In de maand mei staan de orchideeën in bloei. Niet alleen in je vensterbank, ook in de natuur. Wandel.nl ging op excursie naar het Limburgse Gerendal, het beroemdste orchideeëngebied van Nederland. Helemaal in het hoge noorden opende onlangs het Pronkjewailpad, een nieuwe wandelroute van maar liefst 250 kilometer langs de pronkjuwelen van de provincie Groningen. In het magazine lees je een reportage over dit pad. Ook gingen we naar Nationaal Park Kennermerland en naar de Achterhoek voor het Graafschapspad.

De verplichte zondagse wandeling voor veel kinderen een jeugdtrauma? Niet voor de jonge wandelaars die we interviewden voor de serie portretten in dit nummer. Van bijzondere gesprekken tot zoeken naar dierensporen.

In ieder nummer interviewen we een bekende Nederlander. Deze keer was het de beurt aan presentatrice Dieuwertje Blok. Zij vertelt over haar wandelbeleving. 'Wandelen zorgt voor relativering.'

Uiteraard vind je in dit nummer ook onze vaste rubrieken, columns en win-acties.

Magazine Wandel.nl lezen?

Wil jij magazine Wandel.nl vijf keer per jaar in je brievenbus krijgen? Kijk dan op deze pagina over het lidmaatschap van KWBN.

Je kunt losse nummers van magazine Wandel.nl ook via onze webshop bestellen.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?