Nieuwe nummer van magazine Wandel.nl is uit

woensdag 29 april 2020

Het nieuwste nummer van magazine Wandel.nl is deze week verschenen. Dit nummer is vooral bedoeld om je alvast te inspireren voor als de coronacrisis voorbij is. Bijvoorbeeld met een artikel over de oudste bewegwijzerde wandelroute in Nederland en met een verslag van een beverexcursie.

De oudste bewegwijzerde wandelroute gaat van Amsterdam naar Arnhem en is ruim honderd jaar oud. Sinds paar jaar is deze route weer te lopen. In het magazine lees je een verslag. Sommige wandelaars zoeken het liever wat verder weg. En dan niet in Europa, maar in verre landen. Zo liepen Emiel en Jesse begin dit jaar langs de Dodenspoorlijn in Birma. Guido liep diverse lange wandelroutes in het buitenland en deelt tips, zoals een astronautenrecept voor een tocht door afgelegen gebieden.

Twan Huys

'Het was de vrolijkste therapie die ik me had kunnen bedenken', vertelt Twan Huys tijdens een interview met Hella van der Wijst. Na het stopzetten van zijn programma RTL Late Night ging de presentator een jaar lang wandelen. Zijn ervaringen beschreef hij in een boek: Wandellust. In dit nummer van magazine Wandel.nl vertelt Huys hoe hij zich uit de chaos heeft gewandeld.

Boswachter Tim

Wat houdt anno 2020 het boswachtersvak in? Boswachter Tim Hogenbosch is geen standaard boswachter met een verrekijker en camouflerende kleding. Hij heeft inmiddels maar liefst 27.000 volgers op Twitter en presenteert tv-programma’s. In magazine Wandel.nl vertelt hij over zijn werk als boswachter. Wie nog wel regelmatig gewapend met verrekijker op pad gaan, zijn de vier vogelaars die worden geportretteerd in dit magazine. ‘Zonder verrekijker voel ik me bloot’, vertelt Debby, die zelfs een boek over vogelaars schreef. En dit zijn lang niet allemaal mannen met baarden, kun je in het magazine zien.

Natuurlijk vind je in dit nummer ook weer de vaste rubrieken, zoals de serie waarin Johan Vellinga je meeneemt over het Limespad en diverse winacties met leuke prijzen.

Magazine Wandel.nl lezen?

Wil je magazine Wandel.nl 5 keer per jaar in je brievenbus krijgen? Neem dan het alles-in-1-pakket van KWBN en profiteer bovendien van nog veel meer voordelen. Klik hier voor meer informatie over het alles-in-1-pakket. Daarnaast kun je losse nummers in de Wandel.nl webshop bestellen. Klik hiervoor op de rode button.

Bestel magazine Wandel.nl


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?