Dit zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd van oktober

woensdag 1 november 2017

Wie zijn de winnaars van de Wandel.nl Fotowedstrijd van oktober?

Foto: Gea Venema Foto: Gea Venema

Natuur

We ontvingen in oktober, dat kan natuurlijk ook bijna niet anders, een heleboel mooie herfstfoto's. Vooral paddenstoelen waren een geliefd onderwerp, in alle vormen en kleuren. Deze fraaie detailfoto van Gea Venema wist de meeste stemmen te scoren binnen de categorie Natuur.

Evenementen

Dat er door het hele land mooie wandeltochten worden georganiseerd, bewijst deze winnende foto van Eric Tappen. Hij legde een aantal deelnemers aan een wandeltocht door de mooie Zaanstreek vast. Water, polder, molens, een bruggetje: het zou zo een schilderij kunnen zijn.

Foto: Eric Tappen Foto: Eric Tappen

Cultuur

De winnende foto van Tina van der Veen in de categorie Cultuur lijkt op het eerste oog een natuurfoto. Maar als je goed kijkt, zie je aan de bomen oer-Hollandse cultuur in de vorm van klompen hangen. Zouden ze van wandelaars zijn die onderweg last van hun voeten kregen en op sokken verder zijn gewandeld?

Doe ook mee!

Ook in de maand november kun je meedoen met de Wandel.nl Fotowedstrijd. Ga naar de wedstrijdpagina en stuur je mooiste wandelfoto in. Wie weet sta jij dan volgende maand met jouw winnende foto op deze pagina.

Naar de Wandel.nl Fotowedstrijd


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?