Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Tips & Tricks

Noxie verzwaringsdekens: voor een optimale nachtrust

Als wandelaar wil je natuurlijk goed uitgerust zijn om zoveel mogelijk plezier uit je wandelingen te halen. Het Noxie verzwaringsdeken van Slaaplekkerder.nl verbetert je nachtrust, waardoor je meer energie hebt.

Vrouw in bed
Wandel.nl in samenwerking met Slaaplekkerder.nl

Wandel.nl in samenwerking met Noxie Verzwaringsdekens 

Een verzwaringsdeken kan voor jou als wandelaar bijdragen aan een gezondere levensstijl, naast het wandelen. De deken zorgt voor diepe druk simulatie, waardoor je lichaam en spieren tijdens het slapen beter ontspannen. Zo voorkom je bijvoorbeeld spierpijn na het wandelen en bovendien sta je de volgende ochtend fitter op. Gevolg: je conditie verbetert en je hebt meer energie om te wandelen.

Hoe werkt de Noxie verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken is anders dan een normaal deken, omdat er bij een verzwaringsdeken gebruik wordt gemaakt van diepe druk stimulatie. Door de subtiele druk van een verzwaringsdeken beweeg je minder, waardoor je rustiger slaapt. Het rustgevende effect van een verzwaringsdeken werkt bovendien ontspannend op je lichaam. Je slaapt hierdoor dieper en langer, waardoor je nachtrust verbetert.

Wat is diepe druk stimulatie (DDS) van verzwaringsdekens?

Een in populariteit groeiende vorm van het verbeteren van de nachtrust is diepe druk stimulatie. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een subtiele druk op het lichaam om het zenuwstelsel te laten ontspannen. Het is een natuurlijke en effectieve therapeutische techniek om het lichaam tot rust te laten komen en spieren te laten ontspannen. Deze techniek wordt ondersteund door de wetenschap en wordt met succes wereldwijd toegepast. Uit onderzoeken blijkt dat je door diepe druk stimulatie het gevoel van geborgenheid en ontspanning ervaart. 

Slapen maakt je fitter

Een goede nachtrust, van voldoende kwaliteit, is essentieel voor een goede gezondheid. Na een goede en kwalitatieve nachtrust voel je je fitter, heb je meer energie, kun je je beter concentreren en ben je productiever. Er bestaan verschillende methoden om je nachtrust te verbeteren (van slaapmedicatie tot meditatielessen en therapie), maar een verzwaringsdeken kent voor jou als wandelaar veel voordelen en is relatief goedkoop en gemakkelijk hulpmiddel als je problemen met slapen ervaart.

Appel en kopje koffie in bed

Slapen en wandelen, de gouden combi

Bij een kwalitatief betere nachtrust kun je meer plezier uit het wandelen halen. Denk alleen al aan die lange wandeltocht die je altijd al had willen lopen, maar door gebrek aan energie nooit hebt kunnen doen. Of misschien zou je graag in een wat hoger tempo willen lopen. Niet alleen door training, ook door een verbetering van je nachtrust, kun je jouw wandelconditie verbeteren.

Noxie vind je bij Slaaplekkerder.nl

Bij Slaaplekkerder.nl vind je een uitgebreide collectie aan Noxie verzwaringsdekens, verkrijgbaar in verschillende gewichten en kleuren.  De verzwaringsdekens zijn ontwikkeld door slaapexperts en duurzaam geproduceerd, waardoor je lekker lang kan genieten van een goede nachtrust.

Profiteer nu van 15% korting

Slaaplekkerder heeft speciaal voor alle wandelaars een leuke aanbieding. Je besteld jouw Noxie Verzwaringsdeken nu voordelig met 15% korting. Deze korting is geldig op het hele assortiment, zo kun jij jouw verzwaringsdeken ook nog aanvullen met een comfortabele hoes. Bestel snel en voordelig met kortingscode: Wandelnl

Bekijk de Noxie Verzwaringsdekens