Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Groepswandelingen door heel Nederland: warme ontmoetingen in koudste maanden

Juist nu de dagen korter worden, is wandelen dé manier om in beweging te blijven, je zintuigen te verwennen en om buurtgenoten te ontmoeten die net als jou behoefte hebben aan wat contact, gezelligheid en een frisse neus. Stichting Gezond Natuur Wandelen maakt het je makkelijk: op meer dan honderd plaatsen in Nederland kun je het hele jaar door wekelijks aansluiten bij één van de gratis groepswandelingen.

Groepswandelingen door heel Nederland: warme ontmoetingen in koudste maanden

Wie in de donkerste maanden van het jaar vooral binnen blijft, doet zichzelf tekort. Juist in het najaar verrast de natuur je met de mooiste kleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en vogels trekken over het land. In de winter geniet je van verstilde landschappen, noeste knotwilgen en de meest zuurstofrijke, frisse lucht. Seizoenen die bij uitstek geschikt zijn om samen te genieten van een mooie wandelingen.

Bekijk de groepswandelingen

Iedere wandeling is uniek

Beleef de ene keer de mysterieuze sfeer van laaghangende mist, voel dan weer de warmte van de winterzon op je wangen of luister misschien wel naar het knisperen van verse sneeuw onder je voeten: in deze tijd van het jaar is iedere wandeling gegarandeerd uniek. De wandelbegeleiders van de Stichting Gezond Natuur Wandelen nodigen je uit om wekelijks een uurtje mee te lopen en zo zelf te ervaren hoe de natuur steeds weer met je meebeweegt.

Gezondnatuurwandelen Wandel.Nl 4
Samen wandelen is veel leuker dan alleen of met z’n tweeën
Gezond Natuur Wandelen

Samen genieten

Aanmelden is niet nodig: op een vast tijdstip en op een vaste plek wandelt je (gratis) een uur lang en in een rustig tempo. Zo ontmoet je buurtgenoten die net als jou graag met elkaar een frisse neus willen halen. Gezond, gezellig en goed voor je humeur. De begeleider weet de weg en na afloop kan je samen genieten van een warme kop koffie of thee op eigen kosten. Meewandelen? Op www.gezondnatuurwandelen.nl zie je waar je in je eigen omgeving kunt aansluiten. Ook als je een groepje wilt begeleiden, ben je van harte welkom!

Ik wandel graag mee!