Winter Tukker 80-Tukker 60-40-20

vrijdag 12 november t/m zaterdag 13 november 2021

Omschrijving

Wil je deelnemen aan de Winter Tukker dan dien je je hiervoor vooraf in te schrijven. Klik hiervoor op de groene button 'Direct Inschrijven' en kies de afstand die jij wilt lopen. De online inschrijving gaat 24 september vanaf 09:00 uur open en eindigt op 5 november om 21:00 uur.
Je kunt kiezen voor de 80, 60 of 40 km-route die 12 november tussen 23:00 en 23:59 uur 's avonds start. Ook is het mogelijk om op 13 november deel te nemen aan de dagafstanden 40 en 20 km, waarbij je tussen 06:30 en 09:00 uur start. Deelnemers aan de Nachttocht wordt gevraagd een tijdsslot te kiezen dat bij hun wandelsnelheid past. Het verzoek aan de snelle wandelaars om in het laatste tijdsslot te starten i.v.m. de openinigstijd van de 40km-rustpost om 06:00 uur.

Genieten van de omgeving van een stad met een rijke industrie in het heden en het verleden. De route laat je de verscheidenheid van de omgeving zien, heel afwisselend, buitengebieden met landerijen, bos en natuurgebied. Een beeld op de stad Hengelo. De route gaat grotendeels over verharde wegen en is opgedeeld in drie lussen: de eerste 40 km voor de Kennedymars, 60 km en 40 nacht is verhard of gaan over goed begaanbare onverharde wegen. Een zaklamp tijdens het wandelen is hier wel aanbevolen. Daarna komt een lus van 20 km die overdag wordt gelopen. Deze route gaat meer over onverharde - maar goed begaanbare - paden. De laatste lus van 20 km is weer grotendeels verhard. Bij alle rustposten is er een hapje en een drankje. Elke 20 km is er een binnenrust met warme dranken en 'n lekkere hap. LET OP: Informatie gaat hieronder verder.

Start: ATC '65

Torenlaan 60, 7559 PB
HENGELO OV

Organisatie
Stichting Kennedymars Hengelo
www.kennedymarshengelo.com
contact@kennedymarshengelo.com
06-21570754
Direct Inschrijven

Afstanden & starttijden

 • 20km 6:30-9:30 uur
 • 40km 6:30-9:00 uur
 • 40km 23:00-23:59 uur
 • 60km 23:00-23:59 uur
 • 80km 23:00-23:59 uur

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • AED Er is een AED aanwezig
  • Bepijld De route is bepijld
  • EHBO Er is EHBO aanwezig
  • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
  • Onverhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door onverhard gebied
  • Verhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
  • Korting Leden van KWBN ontvangen korting op het inschrijfgeld
  • Nachttocht Deze wandeltocht start 's nachts

  Beloningen

  • Stempel Na afloop krijg je een stempel in het Wandelkilometerboekje

  Extra informatie

  De route leidt je o.a. langs Borne, de rand van Landgoed Twickel, scoutsterrein Scouting Twickel Borne, Hengelo, vliegveld Twenthe, Lonnekermeer en Lonnekerberg. In Hengelo zie je de oude én nieuwe industrie van deze stad.

  Elke betaalde inschrijving geeft recht op gebruik van de aangeboden hapjes en drankjes onderweg op de rustposten. Ook is er EHBO aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Deelnemers die een medaille wensen, kunnen deze eenvoudig bestellen via het online inschrijfformulier. Een diploma en een stempel voor het Kennedywalkerboekje wordt uitgereikt aan de Kennedymarsdeelnemers die de Kennedymars binnen 20 uur hebben voltooid. Alle andere afstanden kunnen een stempel voor het wandelboekje en een wandelboekplaatje verkrijgen. Dat is in de prijs inbegrepen.

  Ook bestaat voor de deelnemers de mogelijkheid gebruik te maken van de pendeldienst van het station naar de startlocatie ATC. Deze pendeldienst geldt voor alle afstanden behalve voor de 20 km-dagtocht. Mocht je gebruik willen maken van de pendeldienst dan dien je dit op te geven bij de online inschrijving en hiervoor een bijdrage á € 1,- te betalen. Voor de 20 km-dagtocht is er óók een pendeldienst. Deze brengt je van het station naar de startlocatie 'Frans op den Bult' Hengelosestraat 6, 7561 RT Deurningen..
  Wanneer je gebruik wenst te maken van de pendeldienst geef dit via het online aanmeldformulier aan; onze vrijwilligers staan dan voor je klaar. De pendeldienst staat opnieuw gereed wanneer je gefinisht bent en weer naar het station gebracht wil worden.


  In de Wandel.nl webshop

  € 6,95
  Ledenprijs € 5,00
  € 6,99
  Ledenprijs € 5,20
  € 12,50
  Ledenprijs € 9,50