Pronkjewailpad

donderdag 02 april t/m zaterdag 31 oktober 2020

Omschrijving

Het Pronkjewailpad is vanaf 2 april 2020 begaanbaar. Daarmee is het één van de weinige evenementen die de komende tijd doorgaan. Wandelen is namelijk iets dat wél kan in deze corona-tijden. Indien mensen geen klachten hebben kunnen ze volgens het RIVM prima naar buiten om een stuk te wandelen. Doe dit wel alleen of op 1.5 meter afstand van elkaar.
We raden het af om fysiek te stempelen. We realiseren ons dat het overgrote deel van de stempelposten sowieso gesloten zal zijn de komende tijd, maar om besmettingen te voorkomen raden we het óók af om bij onbemande stempelposten te stempelen. Daar hebben we een oplossing voor: wandelaars kunnen (in een straal van 100 meter) nabij de locatie van de stempelpost ‘digitaal stempelen’ via hun app. Ook kan een groot deel van de uitgiftepunten de komende tijd gesloten zijn; we kunnen in dat geval de stempelkaarten per post naar de deelnemers sturen, dit kun je aangeven via het inschrijfformulier.

Het Pronkjewailpad is een tocht die je van april tot eind oktober kunt lopen. De route van 250 kilometer brengt je dwars door de provincie Groningen. Sinds vorig jaar is er nog een tweede Zuidroute van 250 kilometer bijgekomen. Langs de route kun je van donderdag tot en met zondag stempels en pronkjewails, tekenen van de Groningse gastvrijheid, verzamelen.

Start: Martinikerk Groningen (of anders op de route)

Martinikerkhof 3, 9712 JG
GRONINGEN

Organisatie
Tocht om de Noord
www.tochtomdenoord.nl
pronkjewailpad@gmail.com
050-8509023

Afstanden & starttijden

 • 250km 10:00-10:00 uur

Bereikbaarheid

 • Bus Het startbureau is bereikbaar per bus

Voorzieningen

 • Voorinschr Voor inschrijven verplicht

Beloningen


  In de Wandel.nl webshop

  € 6,95
  Ledenprijs € 5,00
  € 4,95
  Ledenprijs € 3,95
  € 11,95
  Ledenprijs € 8,95