Kleintje Appelstap

Evenement gewijzigd

Dit jaar zal Appelstap doorgaan in aangepaste vorm, namelijk Kleintje Appelstap! De 2021-variant is alléén voor mensen met een beperking (en hun begeleiders natuurlijk). We hopen in 2022 weer een complete editie voor jullie te kunnen organiseren.

zaterdag 11 september 2021

Omschrijving

Nederland gaat steeds verder open, reden om ook Appelstap in een aangepaste vorm toch weer door te laten gaan! Toegankelijk voor rolstoelers en met een leuk programma!

Appelstap gaat over bewegen en genieten in de natuur. Andere jaren met de toevoeging: ook voor met mensen met een beperking. De 2021 variant is alléén voor mensen met een beperking (en hun begeleiders natuurlijk) Wat gaan we doen?

Appelstap 2021 is helemaal georganiseerd voor mensen die niet zomaar aan elke wandeltocht mee kunnen doen, bijvoorbeeld omdat ze in een rolstoel zitten of op een andere manier zijn beperkt. De tocht is dit jaar 5 km over verharde paden. Om niet in grote groepen terecht te komen, starten we elk half uur in groepen van beperkte grootte en er is een limiet in het aantal deelnemers.

Ook is er weer entertainment: leuke activiteiten om de deelnemers te vermaken en te verrassen. En er is ook een tussenstop met een versnapering of even een toiletbezoek. De exacte startplaats (in of nabij Appelscha) wordt nader bekend gemaakt.

Reserveer alvast in je agenda: Zaterdag 11 September. De starttijd is tussen 13.00 en 15.00. Dit hangt af van het aantal deelnemers. 2 Weken voor de start ontvang je de exacte starttijd. Aanmelding kan alleen via een zorgaanbieder.

Wil je aanmelden of heb je nog een vraag? Stuur een bericht aan: aanmelden.appelstap@gmail.com

Vermeld voor aanmelding in ieder geval het aantal deelnemers en het aantal begeleiders. De deelname voor de deelnemers én max. 1 begeleider zijn dit jaar geheel gratis. De organisatie is weer in handen van de Lionsclub Ooststellingwerf, die dit jaar ook de kosten van het evenement voor hun rekening neemt.

Start: Boerestreek

Boerestreek 21, 8426 BN
APPELSCHA

Organisatie
Lionsclub Ooststellingwerf
www.lionsooststellingwerf.nl
aanmelden.appelstap@gmail.com

Afstanden & starttijden

 • 5km 13:00-15:00 uur

Bereikbaarheid

  Voorzieningen

  • Verhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
  • Rolstoel Deze wandeltocht is rolstoel geschikt

  Beloningen


   In de Wandel.nl webshop

   € 6,95
   Ledenprijs € 5,00
   € 6,99
   Ledenprijs € 5,20
   € 12,50
   Ledenprijs € 9,50