413e Wandeltocht RS80 nr. 3

zaterdag 06 november 2021

Omschrijving

Deelname aan deze wandeltocht kan alleen na Online Inschrijven. Klik hiervoor op de groene button Direct Inschrijven om te kiezen voor een afstand met bijbehorend tijdsslot. De voorinschrijving gaat 22 oktober vanaf 09:00 uur open en duurt tot en met 6 november 2021 10:00 uur.
Om te kunnen starten is het nodig uw E-ticket mee te nemen.

Vanuit het wijkcentrum De Akkers start deze wandeling die voornamelijk een groen karakter heeft omdat we door de vele parken lopen die Spijkenisse rijk is. Het eerste park is het Park Waterland nadat we een stukje van Park Braband hebben gezien. Helaas is park Braband afgesloten vanwege Corona. Na Park Waterland lopen we naar het Arboretum van Spijkenisse oftewel het Monumenten bomen bos.
Via de wijk Maaswijk lopen we naar de eerste rust bij Kerels aan de Maas. Na de rust gaan de beide routes door een stukje centrum via de Noorddijk om bij de kerk te splitsen. De 25 km lopers gaan dan naar Spijkenisse Noord en lopen door de parken Noord en het Hartelpark waarna we bij de tweede rust komen, de McDonalds.
Na deze rust gaat de route door een heel klein stukje industrie terrein om vervolgens door een stukje polderlandschap te lopen richting het Mallebos en het Vogelenzangpark en komen uiteindelijk via de achterkant van het winkelcentrum De Akkerhof bij het wijkcentrum aan.
De 15 km lopers gaan na een rondje om de kerk in het centrum, langs de Vierambachtenboezem om weer samen te lopen met de 25 km lopers naar het Mallenbos en het Vogelenzangpark.

Deze wandeling is omgedoopt tot Marina Memorial Walk, ter nagedachtenis aan mijn wandelvriendin die op 33-jarige leeftijd overleden is aan kanker. Daarom is deze tocht gekoppeld aan een sponsor actie voor KWF.

Start: wijkcentrum De Akkers

Lenteakker 5, 3206 TB
SPIJKENISSE

Organisatie
Stichting Randstad Serie '80
www.rs80.nl
coordinator@rs80.nl
06-23842661
Direct Inschrijven

Afstanden & starttijden

  • 15km 10:00-12:00 uur
  • 25km 9:00-11:00 uur

Bereikbaarheid

  • Trein Het startbureau is bereikbaar per trein

Voorzieningen

  • Bepijld De route is bepijld
  • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
  • EHBO Er is EHBO aanwezig
  • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht

Beloningen

  • Herinnering Je ontvangt na afloop een herinnering


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 6,99
Ledenprijs € 5,20
€ 12,50
Ledenprijs € 9,50