Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Onbezorgde wandeltochten met de FlexSafe van AquaVault

De FlexSafe van AquaVault is een slimme draagbare anti-diefstal kluis. Dankzij het kleine formaat neem je deze makkelijk mee tijdens je wandelingen. Zo kun je jouw waardevolle spullen veilig bij je dragen tijdens het wandelen.

FlexSafe van AquaVault

Wandel.nl in samenwerking met AquaVault

De FlexSafe van AquaVault is een slimme draagbare anti-diefstal kluis geschikt voor iedere wandelaar. Compact, flexibel, opvouwbaar en gemaakt van stevig, snijbestendig en waterafstotend materiaal. De FlexSafe beschermt zelfs tegen digitaal zakkenrollen, skimming. Elke FlexSafe kent een persoonlijke programmeerbare cijfercode.

FlexSafe van AquaVault anti-diefstal

Wat kan er in de FlexSafe?

Alle waardevolle spullen zoals bankpasje, OV-chipkaart, sleutels, mobieltje, sieraden en reisdocumenten. De FlexSafe kent aan de buitenzijden ook nog handige opbergnetjes.

Hoe veilig is de FlexSafe?

Geruisloos of digitaal zakkenrollen. Geld van de rekening plukken, zonder dat je het door hebt. Duizenden keren per jaar komt het voor. En overal.

Criminelen kunnen gegevens stelen door een pinpas, een OV-chipkaart of een identiteitskaart te scannen. Zelfs autosleutels zijn niet veilig. De speciale RFID blokkering van de FlexSafe maakt dat onmogelijk. En elke FlexSafe is vanzelfsprekend voorzien van een persoonlijke programmeerbare cijfercode.

Kan iemand mijn FlexSafe gewoon stelen of openen?

De FlexSafe is een anti diefstal kluis tas. Gemaakt van hoogwaardig 5-laags nylon, het is snij-bestendig! Dat betekent dat een scherp voorwerp niet zomaar door de FlexSafe heen komt. Absoluut onmogelijk om te openen? Nee, maar het kost veel tijd en zwaar gereedschap om onze kluizen te openen. AquaVault werkt als een afschrikmiddel.

Hoe groot en zwaar is de FlexSafe?

De FlexSafe is met 2,6 liter inhoud een lichtgewicht, slechts 200 gram, en niet groter dan een liniaal.

Hoe gaat de FlexSafe mee?

De FlexSafe is eenvoudig in te pakken. Maak de FlexSafe tijdens het wandelen vast aan de rug- en heuptas of de wandelriem. De FlexSafe is daarnaast ook vast te maken aan een object door de unieke gepatenteerde magnetische flap.

De FlexSafe

Is de FlexSafe duurzaam?

De FlexSafe is een staaltje duurzaam vakmanschap met een lange levensduur.