Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

Grisport premium: topcategorie wandelschoenen

Zoek je wandelschoenen waar je voeten blij van worden? Dan is de nieuwe lederen premium wandelschoen Utah Mid of Arizona Mid van Grisport misschien wel iets voor jou. Ze zijn geschikt voor het dagelijkse ommetje, maar zeker ook voor de langere wandelingen.

Wandelaars testen de wandelschoenen van Hanwag

Wandel.nl in samenwerking met Grisport

Wat maakt de Grisport premium modellen tot zo’n formidabele schoen voor elke wandelaar? Dat is kort samengevat het lederen binnen- en buitenwerk en de doordachte zoolstructuur, polstering, veterhaken, demping en stabiliteit. De wandelschoenen zijn gemaakt van hydro-leer met een waterproof membraan dat ervoor zorgt dat de schoen waterdicht is en toch optimaal ademt. Dankzij de nieuwe Vibram Evolution zool hebben de Premium modellen extra grip op zowel droge als natte ondergrond.

De Grisport ARIZONA MID in blauw
De Grisport ARIZONA MID

Inlegzool met antislipstructuur

De wandelschoenen hebben een halfhoge schacht en de schacht van de schoenen is met leer gevoerd. Dit geeft niet alleen meer comfort en een luxere uitstraling, maar het voelt ook zachter. Daarnaast vormt het leer zich naar de voet en neemt het transpiratievocht op.

De schoen is uitgerust met een zeer dempende tussenzool waardoor je comfortabel loopt. De nieuwe, doorontwikkelde inlegzool zorgt daarbij voor nog meer demping. Door de toplaag met antislipstructuur schuift je sok niet heen en weer in de schoen en blijft hij extra goed om je voet zitten.

Grisport premium: beste van het beste

Dankzij de beproefde polstering en de volledig lederen tong is de binnenkant van de schoen zacht op de juiste plaatsen zodat drukpunten worden voorkomen. De stevige veters trekken soepel aan door de stalen veterhaken; zo vormt de schoen zich perfect om je voet en ervaar je veel stabiliteit.

De Grisport UTAH MID in bruin
De Grisport UTAH MID in bruin

Grisport kent de wereld van de wandelaar door en door en weet daarom steeds weer nieuwe modellen te ontwikkelen die tegemoet komen aan de vele wensen. De Grisport Premium lijn biedt het beste schoeisel voor wandelaars die optimaal comfort en luxe uitstraling wensen, met doordachte eigenschappen voor wandelingen door de mooiste landschappen, ook met bepakking.

De Utah en Arizona modellen zijn in zowel middenhoog als laag verkrijgbaar.

Bekijk de schoenen