Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

De LOWA MALTA GTX MID: De genen van een outdoorschoen

De MALTA GTX MID van LOWA is een wandelschoen die geschikt is voor zowel het dagelijks leven als flinke wandelingen in de natuur. De schoen is waterdicht en ademend: ideaal dus voor het najaar.

Man en vrouw wandelen in de natuur

Wandel.nl in samenwerking met LOWA

De MALTA GTX MID (Ws) van LOWA is een functioneel totaalconcept: flexibel genoeg voor dagelijks gebruik, stabiel genoeg voor wandelingen in de natuur. Deze hoge vrijetijdsschoen is gemaakt van robuust splitleer dat, in combinatie met de waterdichte en ademende GORE-TEX voering, de voeten aangenaam droog houdt. Ideaal dus voor het najaar, waarin de ene dag de zon schijnt en de andere dag de regen met bakken uit de hemel komt.

De LOWA MALTA GTX MID
De LOWA MALTA GTX MID

Perfect draagcomfort met optimale grip

De MALTA GTX MID is ook voorzien van een direct aangespoten tussenzool, bestaande uit twee verschillende lagen DynaPU®. Daarnaast zorgt het noppenprofiel van de buitenzool niet alleen voor de nodige demping en optimale grip, maar vooral voor een perfect draagcomfort.

Als het weer onvoorspelbaar is, zit je met de MALTA GTX MID van LOWA in ieder geval altijd goed! Dankzij zijn allround karakter is deze schoen de ideale metgezel voor uiteenlopende herfstwandelingen.

De GORGON GTX: lage wandelschoen voor uitstapjes én lange tochten

Ben je juist op zoek naar een luchtige wandelschoen of ga je op vlak terrein wandelen? Dan kan een lage wandelschoen voor jou perfect zijn. Dan biedt de GORGON GTX van LOWA, optimale ondersteuning en een hoog comfort.

De LOWA GORGON GTX
De LOWA GORGON GTX

Dan biedt de GORGON GTX van LOWA, optimale ondersteuning en een hoog comfort. Deze multifunctionele schoen zorgt door het unieke hoog opgetrokken LOWA MONOWRAP® frame voor een perfecte geleiding van de voet en vormt daarmee de perfecte basis voor uitstapjes, maar ook voor lange afstandswandelingen. De schacht, gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en textiel, beschermt de voet door het geïntegreerde GORE-TEX membraan optimaal tegen wind en vocht.

De MALTA GTX MID en GORGON GTX zijn verkrijgbaar in een herenmodel en een damesmodel, dat aangepast is aan de anatomie van de vrouwenvoet.

  • Consumentenadviesprijs MALTA GTX MID: EUR169,95
  • Consumentenadviesprijs GORGON GTX: EUR149,95
Naar de hele collectie van LOWA