Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Uitrusting

De ideale rugzak bij warm weer: Lowe Alpine AirZone Camino Trek

Wandel je graag in warme gebieden? Speciaal voor de langeafstandswandelaars onder ons introduceert Lowe Alpine dit jaar de vernieuwde AirZone Camino Trek. Een bijzonder goed ventilerende, comfortabele en lichtgewicht rugzak voor meerdaagse trekkings en dagwandelingen.

De ideale rugzak bij warm weer: Lowe Alpine AirZone Camino Trek

Dit artikel kwam in samenwerking met Lowe Alpine tot stand

De Lowe Alpine AirZone Camino Trek is de ideale wandelrugzak bij warm weer.

1. De rugzak heeft veel opbergmogelijkheden door meerdere stretch vakken aan de zijkanten en een stretch bungee cord op de voorzijde. Bovendien hebt je makkelijk toegang tot twee heupriemzakken en is de Camino voorzien van handige bevestigingspunten voor het meenemen van extra spullen aan de buitenkant.

2. De rugzak bestaat uit twee compartimenten met een wegritsbare tussenbodem. Onder aan de rugzak is een extra rits aangebracht voor directe toegang tot je spullen terwijl je onderweg bent. In dit onderste deel kun je als je wilt een deel van je uitrusting gescheiden houden van de rest.

3. Het AirZone™ rugpand is gemaakt met zo weinig mogelijk gaas. Zo is er weinig contact tussen de rug en het gaas, wat het ademend vermogen ten goede komt. Hierdoor heb je minder snel last van een zweterige rug.

4. Het AdaptiveFit™ heupband- en riemontwerp zijn zo ontworpen dat de pasvorm altijd perfect is, of je nu in de heuvels loopt of op een aangelegd pad.

5. De AirZone Camino Trek is voor heren verkrijgbaar in twee inhoudsmaten: 30:40 en 40:50 en in twee ruglengten: M/L en L/XL. De damesversie ND heeft een inhoud 35:45 en een ruglengte S/M.

Prijs v.a. € 119,95

Meer info op lowealpine.com