Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Online inschrijven en betalen

Online inschrijven en betalen is door de maatregelen rond het coronavirus noodzakelijk. Maak daarom snel kennis met ons nieuwe systeem: KWbN Online inschrijven en betalen. Ervaar het gemak voor de wandelaar, de meerwaarde voor jou als organisatie en de extra mogelijkheden om jouw event te promoten.

Vierdaagse wandelaars

Wat is Online inschrijven en betalen?

Met de tool 'Online inschrijven en betalen' nemen we je administratief werk uit handen. De deelnemers aan jouw evenement schrijven zich vooraf via Wandel.nl in en ook de betaling van het inschrijfgeld verloopt online via de tool. Lange rijen bij jouw startbureau zijn hierdoor verleden tijd. Klik op deze link om een voorbeeld van het online inschrijfformulier voor deelnemers te bekijken.

Afbeelding 1 | Online Inschrijven En Betalen

Met één druk op de knop kun je voorafgaand aan jouw evenement op ieder gewenst moment je complete deelnemerslijst bekijken. Zo weet je precies hoeveel deelnemers zich al hebben ingeschreven. Benieuwd hoe de deelnemerslijst eruit ziet? Klik dan hier om een voorbeeld te downloaden.

Bij de start tonen de deelnemers het E-ticket dat ze na betaling per mail hebben ontvangen. Klik hier voor een voorbeeld van het E-ticket.

Keuze uit drie pakketten

Binnen de tool Online inschrijven en betalen heb je de keuze uit drie verschillende pakketten. Hieronder zie je uit welke onderdelen ieder pakket bestaat.

Afbeelding 2 | Online Inschrijven En Betalen

Pakket Brons

Wat krijg je binnen dit pakket?

Ondersteuning bij online inschrijven via de KWbN helpdesk

Voorafgaand aan jouw evenement staan we je met raad en daad bij. We begeleiden je bij de invoer van online inschrijven. Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Dan kun je bij ons terecht voor hulp en advies.

Promotie van jouw evenement op Wandel.nl  

Op de wandelagenda op Wandel.nl plaatsen we één week voor de startdatum een banner van jouw evenement. Deelnemers kunnen zich in de wandelagenda direct voor jouw evenement inschrijven. Onder de kop 'omschrijving' kunnen we tekst en afbeeldingen van jouw evenement toevoegen.

Financiële service

We maken de inschrijfgelden iedere 14 dagen naar je over en factureren de kosten pas na afloop van je evenement.

Afbeelding 3 | Online Inschrijven En Betalen

Pakket Zilver

Wat krijg je binnen dit pakket?

Alle onderdelen uit pakket brons +

Carrousel in de Wandel.nl agenda

Op de wandelagenda op Wandel.nl plaatsen we één week voor de startdatum een het evenement in een uitgelichte carroussel. Op die manier valt jouw evenement nog beter op. 

Bericht op Facebook, Twitter & Instagram

Op de social media-kanalen van Wandel.nl (in totaal 14.000 volgers, en dit aantal groeit nog steeds) plaatsen we een bericht met afbeelding om jouw evenement onder de aandacht te brengen. De inhoud van het bericht stemmen we uiteraard met je af. Hier kun je een voorbeeld van een bericht op Facebook bekijken.

Item in de Wandel.nl nieuwsbrief

In één van de wekelijkse Wandel.nl nieuwsbrieven lichten we jouw evenement uit aan een interessegroep. Klik op deze link om een voorbeeld te zien van uitgelichte evenementen in onze nieuwsbrief.

Afbeelding 4 | Online Inschrijven En Betalen

Pakket Goud

Wat krijg je binnen dit pakket?

Alle onderdelen uit de pakketten brons en zilver +

Pagina in (offline) magazine Wandel.nl

Magazine Wandel.nl valt 5 keer per jaar bij 50.000 KWBN-leden op de deurmat. We plaatsen een paginagroot artikel (de inhoud stemmen we met je af) met afbeeldingen in een nummer van het magazine. Benieuwd hoe zo'n pagina eruit zou kunnen zien? Klik dan op deze link.

Ik wil Online inschrijven en betalen gebruiken, en nu?

  1. Via mijnkwbn.nl voer je je evenement in binnen de tochtendatabase van KWbN;
  2. Via evenementen@kwbn.nl of via het formulier hieronder laat je ons weten dat je gebruik wilt maken van online schrijven voor wandelevenementen;
  3. We nemen contact met je op om de details voor jouw evenement te bespreken;
  4. Zodra alle informatie compleet is, stellen we online inschrijven voor je in binnen de online agenda van Wandel.nl. De pagina van je evenement wordt daarbij voorzien van een online inschrijflink;
  5. Deelnemers schrijven online in, betalen direct via iDeal en ontvangen automatisch een e-ticket per e-mail;
  6. Via mijnkwbn.nl heb je continu inzicht in alle inschrijvingen en KWBN maakt de inschrijfgelden elke 14 dagen naar je over;
  7. Deelnemers tonen hun e-ticket bij het startbureau;
  8. Je scant de e-tickets of vinkt af op de deelnemerslijst;
  9. Deelnemers kunnen snel van start!
  10. KWbN factureert kosten pas na afloop van je evenement. 

Meer informatie ontvangen?

Neem gerust contact op met KWbN, telefoon 024-3655575 of evenementen@kwbn.nl. We laten je graag persoonlijk zien welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen de tool voor jouw organisatie kan opleveren. Of vraag de brochure over Online inschrijven en betalen aan via onderstaande button.

Ik wil de brochure ontvangen