Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Week van de werkstress

Wat kunnen jij en jouw werkgever doen om de mentale belasting op de werkvloer te verminderen? Tijdens de week van de werkstress besteedt onze partner Zorg van de Zaak Netwerk extra aandacht aan dit onderwerp.

Mentaal sterk op de werkvloer

Wat kunnen jij en jouw werkgever doen om de mentale belasting op de werkvloer te verminderen? Als het op stress aankomt weten we allemaal wel een aantal dingen benoemen die hierbij helpen. Bijvoorbeeld Yoga, meditatie of een wandeling!

Maandag 15 november staan we aan de start van de nationale week van de werkstress met als thema: Mentaal sterk. Om antwoord te krijgen op deze vragen ging Zorg van de Zaak Netwerk ambassadeur Lauren Verster in gesprek met GZ Psycholoog Ulrika Leons!

Kom meer weten over mentale kracht

Tips & Tricks

Tip 1 - Afleiding

Raak jij weleens afgeleid door bellende collega's? Lauren laat in deze tip zien hoe jij samen met je werkgever hierover afspraken kunt maken binnen je team.

Tip 2 - leg die telefoon eens weg

"Oh sorry, kun je dat nog eens herhalen? Ik werd even afgeleid." Geef het goede voorbeeld als het aankomt op telefoongebruik tijdens een vergadering. Haal je vergadering bijvoorbeeld naar buiten en maak er een wandelvergadering van.