Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Nieuws

Loop mee met de Rotterdam Memory Walk en steun dementie onderzoek in het Erasmus MC

Op zaterdag 18 december vindt de Rotterdam Memory Walk plaats. Op die dag komen we samen in beweging om geld op te halen voor dementie onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Wandel jij mee?

Header Rotterdam Memory Walk

In Nederland leven ruim 280.000 mensen met dementie. De komende jaren zal dit aantal verdubbelen. Dementie is nog steeds een dodelijke ziekte, en onderzoek naar de oorzaken en een betere behandeling van dementie zijn dan ook van levensbelang. Daarom komen we op zaterdag 18 december in beweging tijdens de Rotterdam Memory Walk om geld op te halen voor dementie onderzoek in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam.

Schrijf je hier in

Rotterdam Memory Walk

Tijdens dit 100% coronaproof wandelevenement loop je vanaf een zelf gekozen startpunt om geld op te halen voor dementie onderzoek in het Erasmus MC. Je kiest zelf hoe laat je wilt vertrekken, hoeveel kilometer je aflegt, en of je samen of alleen loopt. Op de website kun je je individueel of met een team inschrijven. Het maakt niet uit hoe je in beweging komt, als je maar in beweging komt.

eRoutes app

We hebben voor de Rotterdam Memory Walk de speciale eRoutes app beschikbaar
gesteld. Met behulp van de eRoutes app bepaal je je eigen afstand, krijg je op basis van je GPS-locatie diverse routes voorgesteld of kan je je eigen route kiezen om te wandelen. Je wordt gedurende je wandeling ook nog eens virtueel aangemoedigd! Je deelname aan de Rotterdam Memory Walk wordt natuurlijk beloond met een vette medaille. Daarnaast krijg je voorafgaand aan jouw wandeling een super tof deelnemerspakket thuisgestuurd.

Erasmus MC Foundation

De Rotterdam Memory Walk wordt georganiseerd door de Erasmus MC Foundation.
Gezamenlijk halen we geld op voor onderzoek naar dementie in het Alzheimercentrum Erasmus MC. Deze wandeling mag je niet missen. Help jij mee belangrijk dementieonderzoek mogelijk te maken? Dan maken we samen van deze dag een mooie herinnering. #samentegendementie

Meer informatie
Erasmus MC Foundation