Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Mediakit Adventskalender

Wat leuk dat je interesse hebt in onze december campagne: de digitale, Wandel.nl Adventskalender! Onderaan deze pagina kan je de mediakit downloaden.

Ook dit jaar sluiten we weer groots af met een Adventskalender!

Na het grote succes van afgelopen jaar gaan we ook nu weer in december een digitale Wandel.nl Adventskalender opzetten. Vanaf 1 december kunnen er weer duizenden wandelaars 25 dagen deelnemen aan gave games, ontvangen ze unieke content en kunnen ze mooie prijzen winnen. Vorig jaar focuste we ons echt op een uitgestippelde route door Nederland en dit jaar steken we het iets anders in. Het wordt een speurtocht door Nederland waarbij er ook uitstapjes zullen zijn naar België en Duitsland. Na iedere dag ontvangt de wandelaar een letter en na 25 dagen vormt dit een zin. Wie de zin raad, maakt kans op de hoofdprijs! Meer informatie en een proef van een game vind je in de kit die je hieronder kunt downloaden.

 
/mediakit-adventskalender

Net als vorig jaar willen we natuurlijk zoveel mogelijk dagpartners aanhaken. De mogelijkheden en voordelen staan beschreven in de kit. Het belangrijkste is natuurlijk dat je je merk op een unieke manier onder de aandacht kunt brengen van wandelaars. Dit jaar kan je voor € 1500 ex btw dagpartner worden en kan je een spel helemaal naar wens inrichten. Hier hangt vervolgens ook weer een contentitem op de website aan vast en via mail en advertising brengen we je breed onder de aandacht. Ook na het spelen van de game blijft je zichtbaarheid via een pagina op Wandel.nl. Naast deze bijdrage vragen we om 1 of meerdere prijzen beschikbaar te stellen voor een aantal winnaars. Je kunt er ook voor kiezen om een kortingscode beschikbaar te stellen voor de verliezers.

Wat levert dit voor jou op?

  • Extra zichtbaarheid van je merk;
  • Verhoogde engagement met je merk via leuke games;
  • Verhoogde conversie door afname van jouw producten.

Meer informatie over de Adventskalender en de mogelijkheden kan je vinden in de mediakit. Wij zouden het erg leuk vinden als jij ook mee doet! Download daarom nu de mediakit of neem contact op met Sil Sanders (Accountmanager - KWBN) via s.sanders@kwbn.nl of telefonisch via 06-36319829.