Loop mee met de Hartstocht op 10 april

Vind jij het ook zo jammer dat wandelevenementen niet door kunnen gaan? Goed nieuws! De Hartstocht is 100% coronaproof en gaat sowieso door.

Op naar een hartgezonder Nederland

Op 10 april zetten we samen stappen naar een hartgezonder Nederland, want we halen geld op voor levensreddend hartonderzoek. Kies jouw afstand van 5, 10, 15, 20 of 30 km. Start en finish vanuit je eigen voordeur of een plek naar keuze. Tijdens de wandeling kan je genieten van Hartstocht Radio; met jouw favoriete wandelbeats, wandeltips en mooie hartverhalen van BN’ers en andere wandelaars.

KWBN en de Hartstocht

Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is partner van de Hartstocht. We ondersteunen de Hartstichting onder meer bij de voorbereiding van de deelnemeners op hun Hartstocht. Op die manier dragen we samen met de Hartstichting bij aan een gezonder en vitaler Nederland.

De Hartstichting helpt je, samen met haar partners en ambassadeurs, met een goede voorbereiding op de Hartstocht. Zo ontvang je in de aanloop naar het evenement tips&tricks voor een hartgezonde leefstijl, wandeltips én podcasts om te luisteren tijdens het trainen. Vóór 10 april krijg je een starterspakket thuisgestuurd, zodat je goed verzorgd op pad gaat. Natuurlijk ontvang jij na afloop van jouw Hartstocht een welverdiende medaille!

Maak jij ook graag een wandeling die goed is voor jouw hart en dat van anderen? Schrijf je in voor de Hartstocht op 10 april. Écht iets voor jou en je hart!

Ja, ik loop mee!

Save the date:

Op 2 oktober organiseert de Hartstichting nóg een Hartstocht (aan de kust). Hopelijk is het dan weer mogelijk om 'live' met elkaar over het strand te lopen. Mochten de coronamaatregelen dat nog niet toelaten, dan is er weer een Hartstocht vanaf locatie naar keuze. Ook de Hartstocht op 2 oktober gaat dus sowieso door! Blijf op de hoogte via onderstaande button.

Meer informatie