Stap mee met de Hartstocht

Wandel jij 2 oktober over het strand van Scheveningen of vanuit huis mee met de Hartstocht?

Op naar een hartgezonder Nederland

Op zaterdag 2 oktober kun jij, samen met duizenden anderen, een verschil maken. Op die dag vindt namelijk de Hartstocht plaats. Een uniek evenement waarmee jij door te wandelen geld inzamelt voor onderzoek naar nieuwe oplossingen om de harten van Nederland weer gezond te maken. En in de toekomst misschien zelfs volledig te genezen. Je kunt kiezen om de Hartstocht te lopen over het strand vanuit Scheveningen óf vanuit huis.

Strand Scheveningen Hartstocht

Kies jij ervoor om live op het strand mee te lopen, dan kies je uit de 10, 20, 30 of 40 kilometer. De wandeling leg je af in een decor van de golvende zee en glooiende duinen, waarbij Scheveningen het kloppende hart van jouw eigen Hartstocht vormt. Een onvergetelijke Hartstocht waarmee je niet alleen je eigen hart, maar ook dat van een ander support. 

Start jij jouw Hartstocht vanuit huis of een locatie naar keuze, dan bepaal je de afstand helemaal zelf. Of je nu 5 of 50 kilometer wil lopen, het is aan jou. De eRoutes app stelt op basis van jouw startlocatie en gewenste kilometers een mooie route voor je samen. Luister tijdens het wandelen naar Hartstocht Radio; een live radioprogramma vol mooie hartsverhalen en de lekkerste wandel beats.

Door jouw deelname zet je samen met ons stappen naar een gezond hart voor iedereen. Wij geven je in aanloop naar het evenement tips om ervoor te zorgen dat je én goed voorbereid aan de start verschijnt én jouw eigen omgeving hebt kunnen enthousiasmeren en activeren om jouw Hartstocht te sponsoren. Naast een schitterende wandeling en een gezonde blos op je wangen, word je bij binnenkomst door ons onthaald met een welverdiende medaille, of hang je thuis vol trots jouw toegestuurde medaille om. Wat een prestatie!   

Schrijf je nu in op www.hartstocht.nl, hier vind je ook alle informatie over dit evenement.

Ik schrijf me in!