Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Digitaal

Zomerwandeltocht Groot Gestel

Op zondag 7 juli organiseert Wandelsportvereniging “Groot Gestel” voor de 13e keer de zomerwandeltocht. Wandelaars kunnen op deze dag de keuze maken uit verschillende afstanden te weten 10, 20, 30 en 40 km. De routes voeren je richting de Wamberg in Berlicum, Oud Empel, Gewande en de Grote Wielen in Rosmalen.

Datum
zondag, 07 juli 2024
Locatie
Herberg de Poeling/Majorcabar
Organisatie
Wandelsportvereniging Groot Gestel
Zomerwandeltocht Groot Gestel; wandelaars tussen de bloeiende brem
Foto © Wandel Sport Vereniging “Groot Gestel”

Voor de sportieve wandelaars van de 30 en 40 km vormen de routes een goede training voor de Nijmeegse Vierdaagse later in de maand. Voor de meer recreatieve wandelaar van de 10 en 20 km zijn de routes bovendien zo uitgezet dat er tijd is om ook te genieten van de omgeving. Ieder die plezier beleeft in het wandelen kan dit 7 juli doen op haar of zijn eigen niveau. 


Scroll verder voor extra informatie over deze wandeltocht.


Afstanden
10,0km 08:00-13:00 uur
20,0km 08:00-11:00 uur
30,0km 07:00-10:00 uur
40,0km 07:00-10:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
AED
Bepijld
Digitaal
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Onverhard
Rust
Verhard
Beloningen
Stempel

Start en finish

De start- en finishplaats is bij de Majorcabar/Herberg De Poeling, vanwaar de routes richting de Wamberg in Berlicum, Oud Empel, Gewande en De Groote Wielen in Rosmalen gaan. Genoeg variatie langs oude landgoederen, bossen, kanalen en de Maas. De routes lopen in elkaar over, waardoor onderweg kan worden besloten de wandeling te verlengen of in te korten. De  routes zijn bepijld en kunnen ook via GPS worden gelopen.

Zomerwandeltocht Groot Gestel; wandelaar op onverhard pad
Foto © Wandel Sport Vereniging “Groot Gestel”
Zomerwandeltocht Groot Gestel; wandelaar op een dijkje
Foto © Wandel Sport Vereniging “Groot Gestel”

Faciliteiten

Deelnemers krijgen een informatieblad mee met belangrijke telefoonnummers en de openingstijden van de horeca onderweg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en de startlocatie is goed bereikbaar met het OV vanaf station ’s-Hertogenbosch.

Er zijn onderweg diverse pauzeplaatsen bij aanliggende horecabedrijven en er kan genoten worden van de muziek van onze eigen groep “Ut Kumpt Wel”. Gedurende de dag rijdt er een mobiele EHBO post rond. Let tijdens de tocht op voor de eikenprocessierups en teken. Draag daarom zoveel mogelijk een lange broek.
Zorg bij extreme hitte voor voldoende water en hoofdbescherming.

Inschrijven ter plaatse

Heb je zin om mee te doen dan ben je van harte welkom. Er is geen voorinschrijving, de inschrijving is ter plaatse. Inschrijfgeld bedraagt € 4,00 en voor leden van de KWBN € 3,00. Ook kinderen zijn welkom. Zij betalen tot 12 jaar  € 1,00. 

Wil je graag meer informatie over deze wandeltocht  of over onze vereniging, bezoek dan onze website www.wsv-gg.nl of stuur een mail naar zomertocht@wsv-gg.nl. Bellen kan tussen 18.00 – 21.00 uur op 06-25255451. 

Zomerwandeltocht Groot Gestel; groep wandelaars in het veld
Foto © Wandel Sport Vereniging “Groot Gestel”
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting