Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Zandvoort Light Walk: spectaculaire wandeltocht langs een zee aan lichtkunstwerken

Zaterdag 18 februari 2023 staat de 2e editie van de Zandvoort Light Walk op de wandelagenda. Het wandelevenement brengt wandelaars over het strand en door het sfeervolle centrum van Zandvoort, maar ook over het razendsnelle CM.com Circuit Zandvoort. Deelnemers hebben de keuze uit afstanden van 18 km, 14 km en de Family Walk van 6 km. Er kunnen in totaal 7.000 wandelaars deelnemen aan deze avondwandeltocht.

Datum
zaterdag, 18 februari 2023
Locatie
Kleine Krocht Zandvoort
Organisatie
Vereniging Le Champion
 Zandvoort Light Walk

Na een succesvolle 1e editie in 2020 is het in 2023 eindelijk tijd voor de 2e editie. Organisator Le Champion gaat er samen met de deelnemers en vrijwilligers een fantastisch evenement van maken. Naast de indrukwekkende lichtacts en verrassende lichtgevende kunstwerken die langs de drie routes opgesteld worden, wordt ook aan de deelnemers gevraagd zich met lichtjes te versieren. Een lang lint met lichtjes zal op zaterdagavond 18 februari door Zandvoort slingeren.

Ga jij voor de route van 18 km, 14 km of de Family Walk van 6 km? 

Inschrijven

Afstanden
6km 18:00-20:15 uur
14km 18:00-20:15 uur
18km 18:00-20:15 uur
Voorzieningen
Bepijld
Beloningen
Herinnering

Family Walk

Ook bij de 2e editie van de Zandvoort Light Walk maakt de Family Walk deel uit van het programma. Deze wandeltocht van 6 km is geschikt voor jong en oud. De Family Walk is een unieke wandelbeleving voor het hele gezin, waarbij alle kinderen zich zeker zullen verwonderen aan de magische lichtjes die zij onderweg tegenkomen.

De lichtacts langs de route van de Family Walk zijn speciaal op kinderen gericht, maar ook leuk voor volwassenen! Wil je de unieke sfeer van de Zandvoort Light Walk ervaren, maar zijn de afstanden van 14 km en 18 km voor jou te lang? Schrijf je dan gerust in voor de 6 km.

 Zandvoort Light Walk Family Walk

Inschrijven

De inschrijving voor de Zandvoort Light Walk op zaterdag 18 februari 2023 is nu geopend. Kies voor 18 km, 14 km of de Family Walk van 6 km en schrijf je in via onderstaande button. 

Inschrijven
Zandvoort Light Walk
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting