Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet

De duinen, de polder, bossen en een historisch centrum. Alkmaar heeft wandelaars heel wat afwisseling te bieden! Je ontdekt het tijdens de zestiende editie van de Wandel4daagse Alkmaar. Trek jij woensdag 12 t/m zaterdag 15 juni je wandelschoenen aan om mee te doen? Een 2daagse is ook een optie.

Datum
van woensdag, 12 juni 2024
tot en met zaterdag, 15 juni 2024
Locatie
Canadaplein, centrum Alkmaar
Organisatie
Le Champion
Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet
(Foto's: © Le Champion)

Voor een mooie dwarsdoorsnede van de natuur in de omgeving van Alkmaar, moet je bij de Wandel4daagse Alkmaar zijn. Tijdens dit gezellige wandelevenement geniet je bijvoorbeeld van de ongerepte natuur in Bergen en het prachtige Heilooërbos. Onderweg word je goed verzorgd met heerlijke lekkernijen en entertainment. Op het Alkmaarse Canadaplein zet je je passen over de finish en wordt er gezamenlijk geproost op de wandelprestaties van de dag! Dit plein staat doorgaans bekend als een gezellig cultuurplein, kun je nagaan hoe groot de feestvreugde is na de gelopen kilometers. Zaterdag wordt de finish groots gevierd op het historische Waagplein.

Inschrijven

Afstanden
8,5km 10:00-10:30 uur
15,0km 09:15-09:45 uur
20,0km 08:20-09:05 uur
25,0km 07:20-08:10 uur
40,0km 06:30-07:15 uur
Bereikbaarheid
Bus
Trein
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Voorinschr
Beloningen
Herinnering
Stempel

Fit de zomer in

Wandel4daagse Alkmaar wil jou stimuleren om fit en energiek de zomer in te wandelen. Dat kan door vier dagen mee te wandelen, maar je kunt ook kiezen voor een variant van twee dagen. Voor iedereen is er wel een leuke afstand beschikbaar: 8,5, 15, 20, 25 en 40 kilometer. Je kunt je op woensdag en donderdag verheugen op prachtige routes door het kunstenaarsdorp Bergen en Gemeente Dijk & Waard. De molens, parken, hortus en zelfs een stuk recreatiestrand zijn op de eerste dagen jouw hoogtepunten. Op vrijdag en zaterdag staan de Egmonden, Heiloo en Alkmaar centraal. Kerkjes, heilige plekken, landgoederen en wateren vormen dan het decor.

Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet; molen en natuur
Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet; Waagplein
Waagplein Alkmaar.

Ontdek Alkmaar

Ken je Alkmaar nog niet zo goed? Dan is de Wandel4daagse Alkmaar hét moment om de vele gezichten van deze historische stad te leren kennen. Je wandelt namelijk dagelijks in een klaverblad om en door de stad heen. Dat levert verrassende inkijkjes op in de Noord-Hollandse stad en haar groene omgeving. Zo passeer je op de slotdag bijvoorbeeld de Alkmaarse grachten, Recreatiegebied Geestmerambacht, Museum BroekerVeiling en Het Rijk der Duizend Eilanden. Iedereen finisht zaterdag op het Waagplein, waar een gezellig feestje in het verschiet ligt. In de Grote Kerk wacht nog een fijne verrassing: een gratis massage!

Schrijf je in

Enthousiast geworden? Dit gezellige wandelevenement wil je niet missen! Tot en met 5 juni 2024 kun je je inschrijven via de onderstaande link.

Schrijf je hier in
Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers.

Rijd Samen
Met de Wandel4daagse Alkmaar loop jij fit de zomer tegemoet
Carpoolen Slinger App Opening

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers

Meer informatie
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting