Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

8e Varsseveldse Wandeltocht

Datum
zondag, 03 maart 2024
Locatie
Kantine Sportcentrum van Pallandt
Organisatie
Varssevelds Mannenkoor
Dit jaar organiseert het Varssevelds Mannenkoor in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland, de 8e Varsseveldse Wandeltocht.
Ieder jaar weer komen de wandelaars enthousiast terug met lof over zowel de routes alsmede de wijze waarop alle afstanden zijn aangegeven.
Een enthousiaste groep van vrijwilligers binnen het mannenkoorkoor in samenwerking met hun partners slagen er jaarlijks weer in de wandelaars een gevoel van welkom te geven. Zowel bij de start en finish alsmede bij de pauzeplek wordt er alles aan gedaan dit gevoel uit te dragen.

Afstanden
10,0km 08:00-12:00 uur
13,0km 08:00-12:00 uur
18,0km 08:00-12:00 uur
25,0km 08:00-11:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Rust
Voorinschr
Beloningen
Stempel

Extra informatie

Het in de Achterhoek gelegen Varsseveld bevindt zich in een prachtige omgeving. De omgeving kenmerkt zich door een afwisselende omgeving zoals bos en een landelijke uitstraling. Ieder jaar weer slaagt wandelcommissie er in om variatie aan te brengen in de routes en is deze tocht, ook voor wandelaars die de Varsseveldse Wandeltocht vaker hebben gelopen, ieder jaar weer een verrassing. Dit jaar is gekozen voor landelijk gelegen pauzeplek nabij natuurgebied De Vennebulten waar tijd is voor koffie, soep of een broodje met prettige prijzen omdat ook de pauzeplek in eigenbeheer wordt behartigd.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting