Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Rondje Land van Cuijk

Datum
zaterdag, 31 augustus 2024
Locatie
Cafe Toebes
Organisatie
Stichting Avondvierdaagse Cuijk
Rondje Land van Cuijk is een wandeltocht die wordt georganiseerd door Stichting Avondvierdaagse Cuijk, een stichting die al een aantal jaar de Avondvierdaagse in Cuijk organiseert. Het doel van de stichting is om mensen te stimuleren om te wandelen en te genieten van de mooie omgeving van het Land van Cuijk, een regio in Noord-Brabant die bestaat uit vijf gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Rondje Land van Cuijk vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2024, de zaterdag voor de start van de Avondvierdaagse Cuijk. De wandelaars die meedoen aan Rondje Land van Cuijk kunnen kiezen uit drie lange afstanden: 15 km, 25 km of 40 km. De routes gaan door verschillende dorpen en natuurgebieden in het Land van Cuijk. Onderweg zijn er diverse rustpunten waar de wandelaars iets kunnen eten of drinken.

De start- en finishlocatie is bij Café Toebes op de Grotestraat 25 in Cuijk. De wandelaars kunnen tussen 07:00 en 10:00 uur starten aan de tocht. De deelnamekosten zijn € 5,- per persoon. Iedere wandelaar die de tocht uitloopt krijgt een sticker en een stempel voor in het wandelboekje.
Inschrijven

Afstanden
15,0km 08:00-10:00 uur
25,0km 08:00-10:00 uur
40,0km 07:00-09:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Onverhard
Routebeschr
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Stempel
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting