Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

14e Mallardmars: Samen Stappen voor Vrijheid in Zeeland

Datum
van vrijdag, 25 oktober 2024
tot en met zaterdag, 26 oktober 2024
Locatie
Bevrijdingsmuseum Zeeland
Organisatie
Stichting groene vrienden Bevrijdingsmuseum
🚶‍♂️🚶‍♀️ Stap in de Voetsporen van Vrijheid 🚶‍♂️🚶‍♀️

Op zaterdag 26 oktober 2024 (Kennedymars 25 oktober) zal door het wandeltocht comité van het Bevrijdingsmuseum de 14e editie van de – Mallard Wandeltocht – worden georganiseerd.

Dit jaar wordt de mogelijkheid geboden om vijf verschillende afstanden af te leggen, de wandeltocht is dus voor iedereen geschikt. De jongere deelnemers (<12 jaar) zullen met historische voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog naar de Sloedam gebracht worden, waarna ze een tocht van zes kilometer zullen afleggen naar het Bevrijdingsmuseum. Om verzekerd te zijn van vervoer is het verstandig jezelf van tevoren aan te melden.

Verder bieden we nog een tocht aan van: 13.0 kilometer, 26.5 kilometer, 35.5 kilometer en éénmalig een Kennedymars van 80 kilometer. Onderweg zult u stempelposten tegenkomen, hier wordt ook de gelegenheid geboden om gebruik te maken van sanitaire voorzieningen en natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht.

SPECIAL -->🚶‍♂️👟KENNEDYMARS💪🏅<-- SPECIAL
Ter gelegenheid van de 80-jarige bevrijding van Zeeland (De Slag om de Schelde) organiseren WSV Willen is Kunnen uit Vlissingen en het Bevrijdingsmuseum Zeeland (Mallardmars) een unieke en éénmalige Kennedymars. Deze tocht krijgt als thema mee: “80 jaar bevrijd, 80 kilometer wandelen”.

Wanneer
Vrijdagavond 25 oktober 22.00uuur precies.
In verband met busvervoer dienen deelnemers uiterlijk om 21.00u aanwezig zijn.

Kosten en inschrijven
Inschrijfgeld Kennedymars € 35,-

Inschrijving
Alleen online via het officiële inschrijfformulier. Inschrijven voor de lange afstandsmars kan t/m 6 oktober 2024. De inschrijving is gelimiteerd op maximaal 150 deelnemers. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Na de eerste (nachtelijke en volledig verzorgde) ca. 53 kilometer wordt de Kennedymars vervolgt met de 26,5 kilometer afstand van de Mallardmars. Tijdens deze laatste 26,5 kilometer wordt gelegenheid geboden om gebruik te maken van sanitaire voorzieningen op de stempelposten. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht.

Meer informatie over de Kennedymars:
De Kennedymars is gelimiteerd op 150 deelnemers. Dit aantal is inmiddels bereikt.

Als je onder vermelding van je gegevens een email stuurt naar Theo Klanke klankex2@zeelandnet.nl kunnen we je nog op een wachtlijst plaatsen.
Ook voor meer informatie kun je bij Theo terecht 06-16712373
Inschrijven

Afstanden
6,0km 09:00-09:10 uur
13,0km 07:30-13:30 uur
26,5km 07:30-12:00 uur
35,5km 07:30-10:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Korting
Nachttocht
Routebeschr
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Herinnering
Medaille
Stempel

Extra informatie

🌟 Een Avontuur voor de Jongste Deelnemers - Ben je jonger dan 12 jaar? Dan wacht je een spannend avontuur! Je wordt met echte voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog naar de Sloedam vervoerd, waarna je een onvergetelijke tocht van 6 kilometer terugloopt. Wees er snel bij voor een plekje, want de zitplaatsen zijn beperkt!

🕊️ Herdenking met Betekenis - Begin de dag met een moment van bezinning. Om 10:00 uur vindt er een sobere, maar plechtige herdenking plaats bij de monumenten op de Sloedam. Hier eren we de geschiedenis door het leggen van kransen, een eerbetoon aan de vrijheid.

🔍 Ontdek de Verhalen van Toen - Tijdens je wandeling kom je langs historische punten die de verhalen uit de oorlogsjaren vertellen. Deze punten zijn duidelijk aangegeven op de routekaarten, zodat je de diepere betekenis van deze tocht volledig kunt ervaren.

💖 Wees Onderdeel van deze Speciale Dag - Jouw deelname aan deze wandeltocht is een prachtige manier om samen te herdenken en de vrijheid te vieren. Wij hopen van harte je te mogen verwelkomen.

📝 Schrijf je nu in en Maak deel uit van deze Betekenisvolle Belevenis! - Vergeet niet je op tijd in te schrijven om deze historische dag mee te maken.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting