Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Koek en Zopietocht

Datum
zaterdag, 20 januari 2024
Locatie
vv peursum
Organisatie
Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.
Op 20 januari staat onze traditionele Koek en Zopie tocht op de wandelkalender. Het vertrekpunt is kantine VV Peursum Sportplein 2 C, 3381 LL Giessenburg.

Alle feestdagen achter de rug misschien nog even geschaatst, tijd voor meer sportiviteit dus; dé Koek en Zopiewandeltocht. Wat zeker bij onze Koek en Zopietocht hoort, is de warme chocomel met koek die voor alle wandelaars onderweg op onze eigen rustpost uitgedeeld wordt.

Zoals u van ons gewend bent zijn de routes ook nu weer anders dan andere jaren.

Wij bieden de tocht aan met zowel online inschrijven (wat onze voorkeur heeft) maar ook ter plaatse inschrijven is mogelijk. Online inschrijven is via de groene pijl 'Inschrijven' mogelijk vanaf 5 januari 00:00 tot en met 20 januari 11:00 uur.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
5,0km 08:30-11:00 uur
10,0km 08:30-11:00 uur
15,0km 08:30-11:00 uur
25,0km 08:30-10:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Trein
Voorzieningen
Bepijld
Korting
Rust
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Stempel

Extra informatie

De routes zijn uitgebreid beschreven en de route beschrijving kunt u tijdens de starttijden ophalen op het startbureau. Daar stempelen we ook bij terugkomst de wandelboekjes.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link, waar en wanneer je enkele dagen voor de wandeltocht de routes kunt downloaden en printen, evenals een GPX bestand en een plattegrond van de route.

Als u zelf de routes download en uitprint is het ook mogelijk om de route op een zelf gekozen tijd of op een andere dag te wandelen.

De route is 20 januari gepijld met pijlen met het SWD logo. Na het sluiten van de starttijd beginnen wij met het weghalen van de route markeringen, te beginnen met de langste afstanden en de laatste markering wordt dan zo rond 16:30 verwijderd.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting