Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Kiwanis Paleizen Wandeltocht

Datum
zaterdag, 08 juni 2024
Locatie
Eethuys-Café De Generaal
Organisatie
Stichting Fundraising Kiwanis Hilversum/Baarn
Met een keuze uit 4, 15 km, 25 km of 35 km, voert de Paleizenwandeltocht u door prachtig en afwisselend boslandschap, kastelen en landhuizen van Baarn en omstreken. Zo komt u o.a. langs Kasteel Groeneveld, Paleis Soestdijk en op de langere tochten van 25 en 35 km ziet u de kastelen Drakensteyn en De Wolfsdreuvik. De wandelaar treedt letterlijk in de voetsporen van de Koninklijke familie; een echte Paleizenwandeltocht!

De start (en finish) locatie, eethuis-café De Generaal, is op 3 minuten loopafstand van het trein station Baarn.

Afstanden
15,0km 08:30-11:00 uur
25,0km 08:30-11:00 uur
35,0km 07:30-09:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Onverhard
Rust
Beloningen
Stempel

Extra informatie

De serviceclubs Kiwanis Hilversum-Baarn en Het Gooi organiseren deze unieke wandeltocht waarbij de opbrengst ten bate komt een een kind gerelateerd goed doel.

De tocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de Sticht Gooise Wandelsport Bond en de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

Het traject bestaat voor een groot deel uit onverharde, maar goed begaanbare wegen en paden. Alle routes zijn geschikt voor Nordic walking. Op verschillende plaatsen is een stempelpost. Onderweg is er gelegenheid iets te eten en te drinken, al dan niet op een terras.
Er zijn vier wandelafstanden: 4, 15, 25 en 35 km Alle traject zijn met pijlen uitgezet, en er is een beschrijving beschikbaar van de route en de bezienswaardigheden. Dit jaar een primeur met een leuke familiewandeling.

Met een start en finish locatie vanaf eethuis-café De Generaal, op een 3 minuten lopen vanaf het station Baarn, is reizen met het OV uitstekend te doen.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting