Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Gewijzigd

Doe mee met de 34e Heuvelland4daagse in schilderachtig Zuid-Limburg

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap bleef je het ultieme vakantiegevoel. Je wandelt er over veldwegen en kronkelende paden door bossen en weilanden. Wandel je donderdag 10 t/m zondag 13 augustus mee met de Heuvelland4daagse? Dan ligt het schilderachtige landschap aan je voeten.

Datum
van donderdag, 10 augustus 2023
tot en met zondag, 13 augustus 2023
Locatie
Feestpaviljoen op het evenemententerrein (Grote straat ter hoogte van nr. 2)
Organisatie
Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg
een groep wandelaars loopt over een pad een heuvel af.

De 34e Heuvelland4daagse start in Berg en Terblijt en toont je in vier wandeldagen de mooiste paden en doorkijkjes in het heuvelachtige landschap rond Valkenburg aan de Geul. Je kunt kiezen uit vijf wandelafstanden: 7, 14, 21, 28 en 42 kilometer. Afhankelijk van de afstand kun je starten tussen 7 en 12 uur.

Let op: scroll naar beneden voor meer informatie

Schrijf je in

Afstanden
7,0km 07:00-12:00 uur
14,0km 07:00-12:00 uur
21,0km 07:00-12:00 uur
28,0km 07:00-11:00 uur
42,0km 07:00-09:00 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
AED
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Onverhard
Rust
Beloningen
Diploma
Medaille
Stempel

Heuvelachtig

"Zeker de afstanden van 7, 14 en 21 kilometer zijn voor ieder gezond mens goed te doen, zonder dat hiervoor trainingen nodig zijn”, aldus de organisatie Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg. "Het heuvelachtige terrein wordt steeds zwaarder bij een grotere afstand. Het is daarom verstandig om te trainen voor de langere afstanden."

wandelaars lopen over een pad door een weiland omhoog een heuvel op.
uitzicht op een dorp met een kerk en gras.

Divers landschap

Alle routes zijn uitstekend bepijld en loodsen je door de natuur en schilderachtige dorpjes. De routes gaan elke dag weer een andere richting op, over andere wandelpaden, zodat je echt alle diversiteit van het Limburgse landschap meepakt. Om de 7 à 8 kilometer kun je steeds even uitrusten op de rust- en verzorgingsposten. Vergeet niet om ook even stil te staan bij de weidse uitzichten, want daar staat deze omgeving om bekend.

Feestpaviljoen

De cooling down na de finish, doe je dansend op het feestpaviljoen met gezellige muziek van een DJ of andere artiesten. Je vindt dit feestpaviljoen aan de Grote Straat in Berg en Terblijt, op het nieuwe evenemententerrein en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je auto of fiets kun je hier gratis kwijt. In een gezellige ambiance en met een welverdiende versnapering, geniet je hier na van je wandeling! Vier dagen lang is dit een feestje. Er is genoeg ruimte om met anderen bij te kletsen of te dansen. Zo ben je niet alleen bezig met presteren, maar kan er ook gerelaxed worden.

feestende mensen in een tent na een wandeltocht.
Feestpaviljoen.
wandelaars lopen op een pad heuvel af.

Enthousiast geworden?

Wandel je mee? Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg ziet je graag aan de start op 10 augustus! Inschrijven kan alléén voor vier dagen, daginschrijvingen zijn niet mogelijk.

Schrijf je in
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting