Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Wandel mee met de KiKa Haarlem City Walk op zaterdag 13 mei

Op zaterdag 13 mei 2023 is het tijd voor de tweede editie van de KiKa Haarlem City Walk. Wandelend door stad en natuur, laat dit wandelevenement je kennismaken met de rijke historie van de hoofdstad van Noord-Holland.

Datum
zaterdag, 13 mei 2023
Locatie
Museum van de Geest
Organisatie
Vereniging Le Champion
KiKa Haarlem City Walk
Foto: © Sjoerd - Le Champion

Wil je meelopen met de KiKa Haarlem City Walk, dan kun je kiezen uit drie afstanden van 10, 16 en 25 kilometer. Met routes door de stad, natuur (of een combi) is er voor iedereen wat wils.

(Scroll naar beneden voor meer informatie)

Schrijf je hier in

Afstanden
10km 09:45-11:00 uur
16km 09:00-11:00 uur
25km 08:00-11:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Rust
Verhard
Routebeschr.
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Stempel

Elke stap is raak in historisch Haarlem

In de stad die in de vroege Middeleeuwen ontstond is veel te zien en beleven. De route van 10 kilometer brengt de deelnemers door het levendige stadscentrum, waar langs de grachten en in de pittoreske straatjes volop historie en cultuur te ontdekken valt. De wandelaars op de 16 kilometer-route gaan gedeeltelijk langs het Spaarne, de rivier die in de 13e en 14e eeuw een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van Haarlem. Rondom de stad liggen ook prachtige buitenplaatsen, die vroeger het afgesloten domein van welgestelde families waren. De route van 25 kilometer brengt de deelnemers langs en over deze indrukwekkende landgoederen.

KiKa Haarlem City Walk
Foto: © Sjoerd - Le Champion
KiKa Haarlem City Walk
Foto: © Sjoerd - Le Champion

Wandel mee voor KiKa

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is de nieuwe partner en ook het goede doel van het wandelevenement. KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Op dit moment geneest 81% van alle kinderen met kanker, de doelstelling is om een genezingspercentage van 100% te behalen. Met jouw deelname aan de KiKa Haarlem City Walk draag je bij aan dit belangrijke doel! Bij je inschrijving kun je ook een eigen actie voor KiKa starten of een vrijwillige donatie doen die bijdraagt aan het verhogen van het genezingspercentage van kinderen met kanker.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in

Wil jij op zaterdag 13 mei ook genieten van de mooie routes en gezellige wandelsfeer van de KiKa Haarlem City Walk? Schrijf je dan snel in voor je favoriete afstand via www.kikahaarlemcitywalk.nl.

Schrijf je hier in
KiKa Haarlem City Walk
Foto: © Sjoerd - Le Champion
KiKa Haarlem City Walk
Foto: © Sjoerd - Le Champion
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting