Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk

Leer de mooie en verrassende plekken van Haarlem kennen! Maak een keuze uit wandelingen van 6, 10, 16 en 25 kilometer tijdens de KiKa Haarlem City Walk op zaterdag 18 mei. Het levendige stadscentrum, de grachten, pittoreske straatjes, groene parken en verrassende buitenplaatsen maken van Haarlem een geweldige wandelstad.

Datum
zaterdag, 18 mei 2024
Locatie
Museum van de Geest
Organisatie
Le Champion
Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
Stadscentrum Haarlem. (Foto's: © La Champion)

Waar deelnemers van de 6 en 10 kilometer in het hart van de stad wandelen, trekken de 16- en 25-kilometerlopers verder. De 16-kilometerroute gaat gedeeltelijk langs het Spaarne, de rivier die eeuwenlang een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van Haarlem. Rondom de stad liggen ook prachtige buitenplaatsen, die vroeger het afgesloten domein van welgestelde families waren. De 25-kilometerroute brengt de deelnemers langs en over deze indrukwekkende landgoederen.

Inschrijven

Afstanden
6,0km 10:00-10:50 uur
10,0km 09:30-10:40 uur
16,0km 09:00-11:00 uur
25,0km 08:30-09:00 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Rust
Verhard
Beloningen
Medaille
Stempel

Nieuw: de Family Walk

Naast de gebruikelijke afstanden, kun je ook kiezen voor een Family Walk van 6 kilometer. Dit familieonderdeel is voor de jongste deelnemers een uitgelezen mogelijkheid om een wandelevenement te ervaren. Bij deze kortste afstand is onderweg natuurlijk ook aan de verzorging gedacht. Naast gezinnen met kinderen is de Family Walk natuurlijk ook geschikt voor deelnemers voor wie de 10 kilometer net even te ver is.

Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
Wandelen door de natuur in en om Haarlem.
Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
Haarlem.

Wandel mee voor KiKa

Deelnemers kunnen een bijdrage aan KiKa doen door bij hun inschrijving een eigen sponsoractie voor KiKa te starten of een vrijwillige donatie te doen. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Sinds de oprichting van KiKa in 2002 is het genezingspercentage van kinderen met kanker gestegen van 72% naar 81% in 2022. De doelstelling is om een genezingspercentage van 100% te behalen.

Meer betekenis

Maak je van jouw wandeling een sponsorloop voor KiKa, dan kun je met een eigen actiepagina je familie, vrienden, kennissen en anderen benaderen met de vraag om jou en KiKa te steunen. Zo krijgt jouw wandeltocht door Haarlem op zaterdag 18 mei nóg meer betekenis.

Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
Wandelen in de natuur in de omgeving van Haarlem.
Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
Cheque voor KiKa.

Schrijf je nu in

De edities in 2022 en 2023 waren met respectievelijk 5.000 en 7.500 deelnemers vroegtijdig uitverkocht. Dankzij de toevoeging van de Family Walk en het werken met startgroepen, is er dit jaar ruimte voor 8.500 wandelaars. Schrijf je snel in, want de organisatie verwacht dat het wandelevenement ook dit jaar weer uitverkocht raakt.

Ja, ik schrijf me in!

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers.

Rijd Samen
Doe mee met de 3e editie van de KiKa Haarlem City Walk
De start- en finishlocatie.
Carpoolen Slinger App Opening

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers

Meer informatie
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting