Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Geuzentocht

Datum
zaterdag, 01 april 2023
Locatie
VCB De Lammerenburcht
Organisatie
W.S.V. Willen Is Kunnen
Iedereen weet dat de Watergeuzen op 1 april Den Briel bevrijdden van de Spanjaarden. Bijna niemand weet dat de Vlissingse bevolking een kleine week later op 6 april het heft in eigen handen nam en de Spanjaarden de stad uitjoeg. Op zaterdag 1 april a.s. organiseert Wandelsportvereniging Willen is Kunnen uit Vlissingen haar nieuwe Geuzentocht.

Je wandelt over de karakteristieke Boulevard van Vlissingen en je bezoekt historische plekken in de stad en omgeving van Vlissingen zoals o.a. het Keizersbolwerk met zijn Kazematten. De wat langere afstanden lopen langs de Westerschelde ook naar Fort Rammekens, een historisch verdedigingswerk op de Reede van Vlissingen Onderweg zijn er, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, diverse rustmogelijkheden bij horecagelegenheden o.a. in Vlissingen, en ruimschoots op de mooie boulevard van Vlissingen.
De Geuzentocht is een initiatief van WSV Willen is Kunnen uit Vlissingen. Je kunt kiezen uit de afstanden 10, 15, 25 en 40 km.

Wil je deelnemen aan deze Geuzentocht? Schrijf je dan hier online in via de groene pijl 'Schrijf je in!'. De online inschrijving gaat 15 maart vanaf 10:00 uur open en is mogelijk tot en met 31 maart 18:00 uur. Ook is het mogelijk om je op 1 april op het startbureau in te schrijven voor de De Geuzentocht.
LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Schrijf je in!

Afstanden
10km 09:00-12:30 uur
15km 09:00-12:30 uur
25km 08:00-09:30 uur
40km 08:00-09:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
Rust
Routebeschr.
Honden
Voorinschr
Beloningen
Stempel

Extra informatie

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, mail dan na inschrijving naar: klankex2@zeelandnet.nl en je krijgt alsnog de gewenste route die je dan op een eigen gekozen tijdstip kunt wandelen. Uiteraard is de route dan niet meer gemarkeerd maar wel duidelijk omschreven. Wsv WIk Vlissingen wenst je veel wandelplezier tijdens de Geuzentocht!

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting