Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

De Ruytermars

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers.

Datum
zaterdag, 02 maart 2024
Locatie
VCB De Lammerenburg
Organisatie
W.S.V. Willen Is Kunnen
Tijdens onze traditionele De Ruytermars op 2 maart a.s. wandel je over de karakteristieke Boulevard van Vlissingen vanwaar je een prachtig zicht hebt op de Westerschelde. Nergens anders in Europa passeert de scheepvaart zo dicht langs de kust als hier. Je kunt de schepen bij wijze van spreken bijna aanraken. Je wandelt langs de Koopmanshaven (de thuishaven van de Nederlandse en Belgische loodsboten) en uiteraard ook langs het voormalig woonhuis en het standbeeld van Michiel de Ruyter. Natuurlijk brengt deze wandeltocht je door de mooie en afwisselende omgeving van Vlissingen met zijn strand en duinen.

Wil je deelnemen aan de De Ruytermars? Schrijf je dan hier in door te klikken op de groene pijl bij “inschrijven”. De online inschrijving start 12 februari 00:00 en is mogelijk tot en met 1 maart 20.00 uur. Ook is het mogelijk om je op 2 maart op het startbureau in te schrijven voor de De Ruytermars.

LET OP: Informatietekst gaat hieronder verder.
Inschrijven

Afstanden
10,0km 09:00-12:30 uur
15,0km 09:00-12:30 uur
20,0km 08:30-09:30 uur
30,0km 08:30-09:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
EHBO
Honden, mits aangelijnd
Korting
Routebeschr
Rust
Verhard
Voorinschr
Beloningen
Stempel

Extra informatie

Voor de langere afstanden worden via het afwisselende landschap op Walcheren ook Koudekerke en Middelburg aangedaan. Onderweg zijn er, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, diverse rustmogelijkheden bij horecagelegenheden o.a. in Vlissingen, Koudekerke en ruimschoots op de mooie boulevard van Vlissingen. De route is duidelijk gemarkeerd en uiteraard wordt u als deelnemer voorzien van een duidelijke routebeschrijving. Na onze succesvolle Snertwandeltocht hopen we ook jou op 2 maart a.s. te mogen begroeten op onze startlocatie aan de Zuidbeekseweg 22, 4386 ND te Vlissingen (speeltuin Lammerenburg).

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers.

Rijd Samen
Carpoolen Slinger App Opening

Gebruik de carpooltool slinger en rijd samen met andere deelnemers

Meer informatie
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting