Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement Digitaal

Digitale 58e Bossenwandeltocht

Datum
van maandag, 27 juni 2022
tot en met zondag, 10 juli 2022
Locatie
café-zaal Heuvelzicht
Organisatie
Wandelsportvereniging W.I.E.G.O.
Afhankelijk van de gekozen afstand lopen de deelnemers vanuit de Bredase wijk Heuvel via de wijk Ruitersbos naar en door het Mastbos, langs de rivier de Mark, de landgoederen Anneville en Valkenberg, het Sint Annabos, het Nieuwe bos, het Prinsenbos en het Ulvenhoutsebos.

Op landgoed Anneville staan villa Anneville en het koetshuis van de familie De Constant Rebecque. Op villa Anneville heeft eind 1944 wijlen koningin Wilhelmina enige dagen doorgebracht in het toen net bevrijde Noord-Brabant. In het koetshuis kunnen al jaren huwelijken worden gesloten maar vinden ook uitvaartdiensten e.d. plaats. Op landgoed Valkenberg passeert u de villa (nauwelijks zichtbaar) van wijlen baron Prisse. Het Ulvenhoutsebos is een zogeheten Natura 2000 gebied en wordt thans opgeknapt.

De route gaat voor een groot deel door bossen, landgoederen en natuurgebieden. Afhankelijk van de gekozen afstand is het parkoers voor 80 tot 50% onverhard. Er zijn geen hoogteverschillen m.u.v. een enkel viaduct over een snelweg.

Er zijn diverse horecagelegenheden als rustplaats opgenomen in het parkoers.

Naast de fysieke 58e Bossenwandeltocht op 26 juni organiseert wsv. WIEGO ook deze digitale variant. Kies je voor deze digitale variant, dan kun je in de periode 27 juni (is de maandag na de fysieke tocht) t/m 10 juli 2022 aan de hand van een routebeschrijving en GPX-bestand zelfstandig de gekozen afstand lopen.

Deelname aan de Digitale 58e Bossenwandeltocht is alléén mogelijk via online inschrijven. Wil je je voor de digitale versie van de 58e Bossenwandeltocht aanmelden, klik dan op de groene pijl 'Inschrijven'. De online inschrijving start vanaf 16 juni vanaf 10.00 uur en is mogelijk tot 10 juli 14.00 uur. De tochtcoördinator van Wsv WIEGO stuurt je na jouw inschrijving een apart mailbericht met daarin de routebeschrijving van de door jou gekozen afstand alsmede een GPX-bestand van deze afstand.
Inschrijven

Afstanden
12km 00:00-23:59 uur
20km 00:00-23:59 uur
30km 00:00-23:59 uur
40km 00:00-23:59 uur
Bereikbaarheid
Trein
Voorzieningen
AED
Bepijld
Onverhard
Honden
Rust
EHBO
Routebeschr.
Korting
Voorinschr
Digitaal
Beloningen
Herinnering
Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting