Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

Bevrijdingstocht

Datum
zondag, 05 mei 2024
Locatie
vv GSC/ODS
Organisatie
Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.
Bevrijdingstocht Dordrecht 5 mei 2024
Vrijheid, we staan er te weinig bij stil maar wat een voorrecht dat wij nog steeds in vrijheid leven en kunnen genieten van al het moois wat wij (al wandelend) tegenkomen. Op 5 mei is onze traditionele bevrijdingstocht

Afstanden
5,0km 08:30-11:00 uur
10,0km 08:30-11:00 uur
15,0km 08:30-11:00 uur
25,0km 08:30-10:30 uur
35,0km 08:00-09:30 uur
Bereikbaarheid
Bus
Voorzieningen
Bepijld
Honden, mits aangelijnd
Rolstoel
Routebeschr
Rust
Voorinschr
Beloningen
Medaille
Stempel

Extra informatie

wederom zijn nieuwe routes gemaakt voor deze tocht, waarbij zeker monumenten en herinneringen aan onze vrijheid in de route zijn opgenomen.
KOM DUS IN VRIJHEID genieten van deze fraaie wandeltocht die loopt door mooie buitengebieden, maar ook door de historische binnenstad. Gekozen kan worden uit de afstanden van 35,25,15, 10 en 7 km

Wij bieden de tocht aan als een “normale” wandeltocht met zowel online inschrijven (wat onze voorkeur heeft) maar ook ter plaatse inschrijven is mogelijk. De routes zijn uitgebreid beschreven en de routebeschrijving kunt u ophalen op het startbureau. Daar stempelen we ook de wandelboekjes.
Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een link, waar en wanneer je de routes kunt downloaden, evenals een GPX-bestand en een plattegrond van de route.
Daardoor is het ook mogelijk om de route op een andere dag te wandelen, of op andere tijden te starten. Je kunt dus ook vroeger starten als je dat zou willen, maar dan is er nog geen routebeschrijving beschikbaar en houd er dan ook rekening mee dat onze rustplaats mogelijk nog niet gereed is. Op de dag zelf hebben wij routebeschrijvingen beschikbaar maar deze worden pas vanaf 08:30 uur uitgereikt (voor de 35 km lopers vanaf 08:00 uur)

De route is 5 mei gemarkeerd met pijlen. Na de laatste starttijd beginnen wij met het weghalen van de route markeringen, te beginnen met de langste afstanden en de laatste markering wordt dan zo rond 16:30 verwijderd.Graag verwelkomen wij je op deze fraaie tocht!

Het bestuur stichting Wandelsport Dordrecht e.o.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting