Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Evenement

46e Scoutwalk

Datum
zondag, 08 oktober 2023
Locatie
Blokhut D'n Perekker
Organisatie
Stichting Scouting Boekel
Wandel mee met Scouting Boekel! Op zondag 8 oktober organiseert Scouting Boekel voor de 46e keer de scoutwalk. De scoutwalk is een herfstwandeling van 25 kilometer door de omgeving van Boekel, die drukke wegen zoveel mogelijk mijdt.

Afstanden
25,0km 09:00-10:00 uur
Voorzieningen
Bepijld
Honden, mits aangelijnd
Onverhard
Routebeschr
Verhard

Extra informatie

De route van de scoutwalk loopt door de bosrijke omgeving van Boekel en omliggende dorpen, via zowel verharde als onverharde wegen en paden. Geniet van de mooiste plekjes in en rondom Boekel!

Ook de jeugdleden van Scouting Boekel zullen deelnemen aan de scoutwalk en de nodige kilometers bij elkaar wandelen. De inkomsten uit de scoutwalk zullen onder andere gebruikt worden voor extra activiteiten en de aanschaf van nieuwe spelmaterialen.

Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00 uur in blokhut D’n Perekker aan de Mezenlaan 20 te Boekel. Het inschrijfgeld bedraagt 5,00 euro, de soep en versnaperingen onderweg zijn daarbij inbegrepen. De scoutwalk bevat tien stempelposten. Finishen in de blokhut is mogelijk tot 16.30 uur. Parkeren van auto’s is mogelijk in de Wielewaallaan nabij de blokhut.

Corporate Stel Op Hei Groot In Beeld

Wil jij minimaal €1 korting op jouw volgende KWbN-wandeltocht? Word nu lid!

Ja, ik wil korting