Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Wandelgidsen van Uitgeverij Elmar

In Magazine Wandel.nl nemen we je mee op pad met de wandelgidsen van Uitgeverij Elmar. Je kunt de gidsen via deze pagina bij Elmar bestellen.

CR Header | /elmar

De mooiste netwerkwandelingen Achterhoek en de Liemers

Kenmerkend aan de Achterhoek en de Liemers is het kleinschalige, lichtglooiende coulisselandschap met akkers, weiden, bosjes en heidevelden, van elkaar gescheiden door dubbele rijen dikke bomen. Veel van de ‘kamertjes’ waarin het landschap is verdeeld worden verfraaid door kastelen, oude boerderijen en beekjes. Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen in deze streek volop aan hun trekken. Deze netwerkwandelingen zijn samengesteld via het wandelnetwerk Achterhoek en hebben een lengte van 7 tot 18 kilometer.

 

De mooiste netwerkwandelingen Sallandse Heuvelrug en IJsselvallei

In de gids 'De mooiste netwerkwandelingen Sallandse Heuvelrug en IJsselvallei' vind je 15 routes van 9 tot 16 kilometer. De routes volgen het gemarkeerde wandelnetwerk Salland, dat ruwweg tussen Deventer en Zwolle ligt. Je wandelt door een gevarieerd landschap bestaande uit natuurgebieden, rivierlandschappen, knusse dorpen, landgoederen en havezaten (dit zijn versterkte huizen met een rijke historie).

 
Bestel de gids

De mooiste netwerkwandelingen Utrechtse Veenweiden

De gids 'De mooiste netwerkwandelingen Utrechtse veenweiden' bevat 15 routes tussen de 5 en 15 kilometer. De routes volgen het gemarkeerde netwerk Groene Hart in de provincie Utrecht. Van Vinkeveen in het noorden van de provincie tot de Lopikerwaard in het zuiden. De grote gemene deler? Water, weilanden en minstens 50% halfverharde of onverharde wandelpaden.

 
Bestel de gids