Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer
Blog

Een gezonde maaltijd voor je hond

Wandel jij wel eens met de hond? Wandelen is leuk en gezond, voor baasje & hond. Bij een goede wandeling hoort natuurlijk een goede maaltijd. Sjef’s Cuisine werkt met de beste natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw hond gevarieerd eet en voldoende water binnenkrijgt.

CR | Header | /gezonde-maaltijd-voor-je-hond

Wandel.nl in samenwerking met Sjef's Cuisine

Wat is nu mooier dan wandelen met je hond in de prachtige Nederlandse natuur? Puur genieten voor hond en baas. Elke dag opnieuw! Strand, bos, heide, stad of dorp! Overal kun je wandelen met je trouwe viervoeter en vooral de afwisseling maakt Nederland zo’n geweldig wandelland. Een paar keer per dag op pad zijn met je hond geeft je hond de juiste hoeveelheid beweging en vormt een goede basis voor een sociale en evenwichtige metgezel! Bij al dat bewegen hoort natuurlijk ook gezonde en gevarieerde voeding. Wat van onze producten testen? Bestel jouw gratis Special Box hier!

Zoals we ook goed voor onszelf zorgen, willen we ook voor onze trouwe viervoeters het allerbeste! Ons uitgangspunt: de beste natuurlijke ingrediënten, regelmatig variatie en voldoende water. Dat is de basis van een actief, lang en gezond hondenleven. Onze Sjef heeft zijn menu zó samengesteld dat je hond (onze) brokjes kan afwisselen met warme maaltijden van de menukaart van onze Sjef.

CR | /gezonde-maaltijd-voor-je-hond
Afbeeldingen Artikel 07

Warme maaltijden! Hoe werkt dit dan? Supermakkelijk: wissel minimaal twee keer per week de brokjes af met een warme maaltijd van onze Sjef’s Special producten. Aan de supergezonde rijstmix, de energierijke pastamix of de licht verteerbare aardappelvlokken wordt warm water toegevoegd. Samen met een hondenworst of paté profiteert je hond hierdoor van extra water, veel groente en lekker vlees. Regelmatig een warme maaltijd is lekker en gezond. Ben je benieuwd naar Sjef’s Special Box? Vraag jouw gratis proefbox aan op https://sjefscuisine.nl/info/testproduct/ en ontdek alle producten op www.sjefscuisine.nl.

Vraag gratis proefbox aan!