Doe mee aan De Alternatieve Vierdaagse 2021!

Click here to go to the English version of this webpage.

Zo'n 20.000 wandelaars zijn van start gegaan! De inschrijvingen zijn officieel gesloten. Succes aan alle deelnemers en vooral veel plezier!

Medailles zijn nog tot en met 25 juli 23:59 uur te bestellen. Dit jaar zijn er twee prachtige medailles ontworpen als beloning en aandenken aan De Alternatieve Vierdaagse 2021. Een zilveren medaille voor de afstanden 5, 10 en 20 kilometer. En een gouden medaille voor de afstanden zoals ze ook tijdens de Vierdaagse worden gelopen: 30, 40 en 50 km.

Bestel hier je medaille

Informatie

Op 20-23 juli vindt De Alternatieve Vierdaagse plaats. Het alternatief om via De Alternatieve Vierdaagse-app vier dagen lang een vooraf gekozen afstand te lopen vanuit je eigen locatie. Om drukte te vermijden, wordt er niet gelopen over het officiële parcours. Dat kan dus vanuit je eigen huis, of elders in het land en zelfs in het buitenland.

Je kunt kiezen voor 5, 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Omdat we vanwege de coronamaatregelen geen rustpunten en medische faciliteiten kunnen organiseren, adviseren we je een afstand te kiezen die bij jouw conditieniveau past. Al jouw afgelegde kilometers op 20 tot en met 23 juli 2021 worden bijgehouden en geregistreerd in De Alternatieve Vierdaagse-app. Zowel voor de korte als voor de lange afstanden kun je een unieke medaille aanschaffen. Geef dit bij je inschrijving aan (let op, heb je eenmaal gekozen voor een afstandsmedaille dan valt dit niet meer te wijzigen).

Informatie De Alternatieve Vierdaagse-app

De Alternatieve Vierdaagse-app is er voor iedereen die van wandelen houdt. De app is gratis te downloaden en te gebruiken (softwareversies iOS 13, 14 en Android 5+). Gebruik je de app van de editie 2020, dan volgt daarop een update. Zorg dat je de update hebt gedraaid alvorens je bij editie 2021 van start gaat. De app is beschikbaar! Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met instructies over het downloaden van De Alternatieve Vierdaagse app. Via onderstaande button vind je nogmaals de instructies met een uitlegvideo.

Instructies downloaden app

Veiligheid

De organisatie hoopt dat iedereen in beweging blijft en veel wandelaars mee zullen doen aan het initiatief, maar roept op om de RIVM richtlijnen in acht te nemen tijdens het wandelen. Zo blijven we samen fit en gezond. Loop dus niet met een te grote groep samen. Houd je aan de richtlijnen die passen bij de periode juli 2021. Bij deelname aan De Alternatieve Vierdaagse 2021 worden deelnemers geacht zich aan het deelnemersreglement te houden.

Loop jij De Alternatieve Vierdaagse voor een goed doel?

Wil jij De Alternatieve Vierdaagse voor iemand anders lopen, om hem of haar te steunen? Of om geld op te halen voor een door jouw gekozen goede doel? Dan helpen wij jou graag op weg! Wij hebben banners gemaakt die je zelf op je social media kunt plaatsen, of op de website van jouw gekozen doel. Zo maak je kenbaar dat jij kilomters aflegt voor een goed doel. Zo wandel je niet alleen voor je eigen plezier en vitaliteit maar steun je ook een ander. Hier vind je de banners.

Laten weten dat jij wandelt!

Speciaal voor alle De Alternatieve Vierdaagse deelnemers hebben we geweldige gifjes en lay outs ontwikkeld die jij op je eigen Instagram en Facebook kunt gebruiken zodat al jouw vrienden je kunnen supporten tijdens jouw De Alternatieve Vierdaagse. Download ze hier!

Contact

Heb je een vraag, kijk eerst bij de Veelgestelde vragen of je vraag hierbij staat. Staat je vraag er niet bij neem dan contact met ons op.