Wandel.nl/KWBN aanwezig bij Airborne Wandeltocht

woensdag 30 augustus 2017

Wandel.nl/KWBN is aanstaande zaterdag (2 september) de hele dag met een kraam aanwezig bij de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek.

Bij de kraam kun je onder meer terecht om je aan te melden voor een abonnement op de Wandel.nl nieuwsbrief of voor het lidmaatschap van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Lees hier meer over het lidmaatschap van KWBN.

Ook voor het kopen van diverse producten zijn wandelaars zaterdag bij de kraam van Wandel.nl/KWBN aan het juiste adres. Er zijn onder meer wandelstokjes te koop. Handig als je snel last hebt van dikke vingers tijdens het wandelen. Leden van KWBN kunnen deze stokjes met korting kopen.

Grootste eendaagse wandelevenement ter wereld

De Airborne Wandeltocht is met 30.000 deelnemers het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld. De tocht herdenkt de ruim 1800 geallieerde militairen die sneuvelden tijdens de Slag om Arnhem in september 1944.

De deelnemers aan de tocht wandelen door de bos- en heiderijke omgeving rond Arnhem en Oosterbeek. De landingsterreinen waar de soldaten werden gedropt, de Airborne begraafplaats en het Airborne museum liggen langs de route. De Airborne Wandeltocht vindt dit jaar voor de 71e keer plaats. Meer weten over deze wandeltocht? Klik hier.


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?