Avond4daagse komt met speciale Home Edition

maandag 25 mei 2020

Vanwege de coronacrisis zijn alle Avond4daagsen helaas afgelast. Daarom is er nu een speciale Avond4daagse – Home Edition, waardoor kinderen dit jaar toch de Avond4daagse kunnen lopen. Wegens succes tot 1 oktober 2020 verlengd!

Om kinderen dit jaar toch nog de mogelijkheid te bieden om de Avond4daagse te lopen, heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) de Avond4daagse - Home Edition ontwikkeld.

De deelnemers kunnen met hun familie of vriendjes gewoon vanuit huis vertrekken en vervolgens hun eigen route lopen met de app van eRoutes. De enige voorwaarde is dat ze de routes lopen in de periode tussen 1 juni en 1 oktober 2020 en dat tussen de eerste en vierde dag maximaal twee weken zit. Deelnemers mogen zelf bepalen wanneer ze op pad gaan, of dit nu ’s avonds of in het weekend is.

Een echte Avond4daagse-medaille

Deelname kost 5 euro per persoon. Hiervoor krijgen deelnemers vier verschillende routes via de app eRoutes. Er is keuze tussen routes van 2,5 – 5 of 10 kilometer. Na vier dagen lopen, ontvangen de deelnemers een echte Avond4daagse-medaille. Klik op onderstaande button om naar de site van Avond4daagse te gaan met meer info over de Avond4daagse - Home Edition.

Naar de Avond4daagse - Home Edition


  1. Gratis nieuwsbrief
  2. Bedankt
Gratis nieuwsbrief
Schrijf in en ontvang iedere week het meest actuele wandelnieuws.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?