Zuurkooltocht

Digitaal evenement

zaterdag 27 februari 2021

Omschrijving

De Zuurkooltocht wordt op een aangepaste manier aangeboden want we willen wandelen mogelijk houden. Voor dit evenement hebben we dan geen aanmeldpunt of specifieke startlocatie, je krijgt de routebeschrijving digitaal toegestuurd, evenals een GPX bestand van de route. De route zelf is niet bepijld maar de routebeschrijving is duidelijk en compleet, en wij bieden een mooie route, met keuze afstanden van 5, 10, 15, 25 of 35 km door mooie delen in de Dordtse buitenwijken en groengebieden. Schrijf je direct in voor het evenement door op de knop 'Direct inschrijven' te klikken.

Start: Parkeerplaats vv EBOH

Schenkeldijk 1, 3328 LA
DORDRECHT

Organisatie
Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.
www.stichting-wandelsport-dordrecht.nl
cobidenboer@hetnet.nl
0184-683532
Direct Inschrijven

Afstanden & starttijden

 • 5km 5:30-18:00 uur
 • 10km 5:30-18:00 uur
 • 15km 5:30-18:00 uur
 • 25km 5:30-18:00 uur
 • 35km 5:30-18:00 uur

Bereikbaarheid

 • Bus Het startbureau is bereikbaar per bus

Voorzieningen

 • Verhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
 • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
 • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
 • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
 • Digitaal Digitaal georganiseerd

Beloningen

 • Medaille Je ontvangt na afloop een medaille

Extra informatie

Dit evenement wordt wegens de belangstelling verspreid georganiseerd op 27 februari & 6 maart. Voor beide datums wordt een limiet van 300 deelnemers gehanteerd zodat er maximaal 600 wandelaars aan het evenement kunnen deelnemen.

Je schrijft jezelf dus in voor 27 februari of voor 6 maart en komt ook op de gekozen datum wandelen. Als je liever op zondag of een doordeweekse dag wandelt om drukte te vermijden is dat uiteraard ook mogelijk. Tussen 27 februari en 6 maart is de koffie to go post geopend. Buiten dit tijd-vak kan je uiteraard ook de route wandelen, alleen is er dan onderweg geen koffie to go post.

Broodje zuurkool
Hoewel de naam zuurkooltocht verbonden is aan het broodje worst met zuurkool wat we normaal aanbieden, zien wij voor dit jaar helaas geen mogelijkheid( de coronamaatregelen) om dit verantwoord aan te bieden. De zuurkool laten we dus in het vat voor volgend jaar! (en wat in het vat zit verzuurd niet)

Voor deze tocht kun je op de route (van 27 februari tot en met 6 maart en alleen tijdens openingstijden) bij Het Tuinhuis aanlopen en daar krijg je koffie met een koek (i.p.v. broodje zuurkool met worst) tegen inlevering van je startbewijs. Hier kan je ook je wandelboekje laten stempelen en een plaatje krijgen, daarnaast kun je de eventueel bestelde medaille afhalen en is ook gebruik van het toilet mogelijk.
Daarnaast hebben we voor zaterdag 27 februari, woensdag 3 maart en zaterdag 6 maart voor de langere afstanden nog een koffie-to-go post ( maar ook snert- en gehaktballen to-go) kunnen regelen bij de Volière in Dordrecht (openingstijden vindt u op de routebeschrijving).

Kort samengevat:
-voor je inschrijving ontvang je een link om de routebeschrijving en een GPX bestand te kunnen downloaden.
-bij de stop bij Het Tuinhuis krijg je tegen inlevering van je inschrijfbewijs gratis koffie en een koek.
(uiteraard koffie-to-go),
-toiletvoorziening bij het tuinhuis.
-wandelboekjes worden gestempeld en je ontvangt een plaatje.
-eventueel bestelde medaille wordt hier uitgeleverd.
-voor de langere afstanden is er op 27 februari, 3 maart en 6 maart een koffie-to-go post met toiletvoorziening bij de Volière

N.b. op zaterdag 27 februari en zaterdag 6 maart is het Tuinhuis al vanaf 09.15 uur geopend.


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 4,95
Ledenprijs € 3,95
€ 11,95
Ledenprijs € 8,95