Rivierentocht Lent Lingewaard

Evenement gewijzigd

PARKEREN:
Bij de startlocatie en in de nabije omgeving zijn geen parkeermogelijkheden! Een goed alternatief is de auto te parkeren bij de P&R in Elst aan de Energieweg 12, 6662 NS Elst.
Deze P&R is gratis voor NS-reizigers; de wandelaars kunnen dan met de trein vanaf Elst naar Nijmegen-Lent reizen. Deze trein gaat om het kwartier en de reistijd is 5 minuten. Kosten enkele reis 2e klas: € 2,50 (40% korting € 1,50). Ook kan de auto geparkeerd worden bij de P&R Nijmegen Noord. Van daaruit rijdt een busverbinding naar Nijmegen Lent, alwaar men voor hotel Van der Valk uitstapt en naar de startlocatie kan wandelen.

zaterdag 30 oktober 2021

Omschrijving

Deelname aan de Rivierentocht Lent Lingewaard gaat zoveel mogelijk via online inschrijven. Om je hiervoor aan te melden, klik je op de groene button 'Direct Inschrijven'. De online inschrijving gaat 17 oktober vanaf 07:00 uur open en duurt tot vrijdag 29 oktober 18:00 uur. Ook is het mogelijk je op de dag zelf op de startlocatie in te schrijven. Het inschrijfgeld is € 7,50 per wandelaar. Voor KWBN-leden: € 6,50. Voor WS78 leden: € 5,-. In het inschrijfgeld is een consumptie op de start/finishlocatie inbegrepen alsmede koffie/thee, soep en fruit onderweg.

Verder:
- Er kan zonder coronabewijs meegewandeld worden;
- De startlocatie - en daarmee het startbureau voor aanmelden cq. inschrijven - gaat pas vanaf 08.00 uur open. Ben je eerder, dan dien je buiten te wachten.

LET OP: De informatietekst gaat hieronder verder.

Start: sporthoreca Caupona

Griftdijk Noord 9 b, 6663 AA
LENT

Organisatie
Wandelsport '78
www.ws78.nl
ws78.info@gmail.com
06-16076828
Direct Inschrijven

Afstanden & starttijden

  • 40km 8:00-9:00 uur
  • 20km 9:00-10:00 uur

Bereikbaarheid

  • Trein Het startbureau is bereikbaar per trein

Voorzieningen

  • Voorinschr Voor inschrijven verplicht
  • Bepijld De route is bepijld
  • EHBO Er is EHBO aanwezig
  • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
  • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
  • Korting Leden van KWBN ontvangen korting op het inschrijfgeld

Beloningen

  • Stempel Na afloop krijg je een stempel in het Wandelkilometerboekje

Extra informatie

De Rivierentocht Lent Lingewaard gaat vooral door de gemeente Lingewaard. En dat is een erg mooie gemeente; dat gaan we vandaag beleven. Na de bebouwde kom van Lent gaan we struinen langs de Waal. Dat zijn onverharde paden in de uiterwaarden; dus als je van een uitdaging houdt, ben je vandaag van harte welkom. Na de soeppost buigt de 20 km af naar Bemmel; de 40 km gaat nog een heel stuk verder langs de Waal en komt o.a. langs Fort Pannerden. Na de horecarust bij VV GVA in Doornenburg doen we natuurlijk ook kasteel Doornenburg aan, waarna de 40 km terugloopt richting Bemmel. In Bemmel is de koffiepost ingericht en iets verderop in Ressen de fruitpost; bij fruitkweker de Woerdt. Daar krijgen we natuurlijk eigen fruit van de Woerdt (en nog gratis ook!). Dan is het niet ver meer naar de finish bij sporthoreca Caupona. Al met al een zeer gevarieerde tocht die je niet mag missen!


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 6,99
Ledenprijs € 5,20
€ 12,50
Ledenprijs € 9,50