Koek en Zopietocht

Evenement gewijzigd

LET OP: Dit evenement wordt vanwege de situatie rondom COVID digitaal georganiseerd. Je kunt de route wandelen tussen 16 en 23 januari 2021 op een door jou zelf te bepalen tijdstip.

De 15 en 25 km-route heeft als start de Giessenhal aan het Sportplein 2B, 331LL in Giessenburg. De 10 km route start bij de Maranathakerk, Peursumseweg 15, 3381 KT in Giessenburg.

zaterdag 16 januari t/m zaterdag 23 januari 2021

Omschrijving

De Koek en Zopie tocht wordt op een aangepaste manier aangeboden want we willen wandelen mogelijk houden. Voor de koek en Zopietocht hebben we dan geen aanmeldpunt of specifieke startlocatie, je krijgt de routebeschrijving digitaal toegestuurd, evenals een GPX bestand van de route. De route zelf is niet bepijld maar de routebeschrijving is duidelijk en compleet, en wij bieden een mooie route, met keuze afstanden van 10, 15 of 25 km door mooie delen van de Alblasserwaard. Schrijf je direct in voor het evenement door op de knop 'Direct inschrijven' te klikken.

Start: Giessenhal

Sportplein 2 b, 3381 LL
GIESSENBURG

Organisatie
Stichting Wandelsport Dordrecht e.o.
www.stichting-wandelsport-dordrecht.nl
warnars.a@kpnmail.nl
0184-683532

Afstanden & starttijden

 • 10km 0:00-23:59 uur
 • 15km 0:00-23:59 uur
 • 25km 0:00-23:59 uur

Bereikbaarheid

 • Bus Het startbureau is bereikbaar per bus

Voorzieningen

 • Bepijld De route is bepijld
 • Verhard Deze wandeltocht gaat grotendeels door verhard gebied
 • Rust Er zijn rustplaatsen met zitgelegenheid
 • Routebeschr Er is een routebeschrijving beschikbaar
 • EHBO Er is EHBO aanwezig
 • Voorinschr Voor inschrijven verplicht

Beloningen

 • Medaille Je ontvangt na afloop een medaille

Extra informatie

Met onze speculaastocht van 21 november jl. in Maasdam en onze “digitale” kersttocht in Alblasserdam van 12 t/m 19 december jl. hebben we mogen constateren dat het organiseren van een wandeltocht, met inachtneming van de coronaprotocollen gelukkig nog steeds verantwoord kan.
Ook de wandelaars verdienen een compliment, een ieder houdt zich keurig aan de 1,5 meter afstand en de toegestane groepsgrootte. Wij zijn dan ook nog steeds van mening dat wandelen in kleine groepjes en op 1.5 meter afstand moet kunnen en juist op een positieve manier bijdraagt aan gezondheid en welzijn.

Om spreiding van het aantal deelnemers zoveel als mogelijk te kunnen borgen is de tocht te lopen op een zelf te kiezen datum en tijdstip in de periode van 16 t/m 23 januari.
In deze periode kunt u op de route (let op, alleen tijdens openingstijden van het restaurant) bij Kathy’s restaurant aanlopen en krijg je daar koffie met een koek tegen inlevering van je startbewijs. Hier kan je ook je wandelboekje laten stempelen en een plaatje krijgen en indien nodig gebruik maken van het toilet.
Kort samengevat:
-voor je inschrijving ontvang je een routebeschrijving en een GPX bestand.
-bij de stop bij Kathy’s restaurant krijg je tegen inlevering van uw inschrijfbewijs gratis koffie en een koek. (uiteraard koffie-to-go)
-toiletvoorziening bij Kathy’s restaurant.
-wandelboekjes worden gestempeld en je ontvangt een plaatje.
-eventueel bestelde medaille wordt hier uitgeleverd.

Wij hopen uiteraard van harte dat je gezond komt wandelen!
Samen maken we wandelen mogelijk, maar houdt u wel aan de regels
Het bestuur stichting Wandelsport Dordrecht e.o


In de Wandel.nl webshop

€ 6,95
Ledenprijs € 5,00
€ 6,99
Ledenprijs € 5,20
€ 12,50
Ledenprijs € 9,50