Wandel jezelf kalm met deze oefening (voor onderweg)

Yogadocente Sarah Bierens geeft je via een audiofragment een oefening om tijdens het wandelen een kalm en positief gevoel te krijgen. Je kunt deze oefening tijdens je wandeling beluisteren.

In het audiofragment op deze pagina begeleidt yogadocente Sarah Bierens je om meer 'in het moment' te zijn en daardoor rust en een positieve stemming te ervaren. Beluister ‘m tijdens het wandelen of vlak voordat je op pad gaat. Wandel in een rustig tempo en probeer in- en uit te ademen door je neus. Lukt dat niet door de inspanning? Forceer dan niets en adem in door je neus en uit door je mond.

Download het audiofragment hieronder en zet het op je smartphone voordat je op pad gaat, zodat je het fragment tijdens je wandeling kunt afspelen.

Lees ook

Volg deze kalmerende yogasessie voor een positieve boost

Toe aan wat ontspanning en aan een positief gevoel in deze vreemde kerstperiode? Doe dan mee met deze kalmerende yogasessie van yogadocente Sarah Bierens. Heel makkelijk thuis uit te voeren!

Lees meer
Winterblues? Houd jezelf gezond met deze mindful tips

Heb jij last van somberheid nu de dagen donker zijn en we de komende weken vanwege de coronamaatregelen niet veel kunnen ondernemen? Yogadocente Sarah Bierens geeft je tips om dit gevoel tegen te gaan.

Lees meer
Meer uit je wandeling halen? Start met yoga!

Yoga, dat is jezelf toch in moeilijke houdingen worstelen? Waarvoor je lenig en ontspannen moet zijn? Niets is minder waar! In dit blog vertelt yogadocente Sarah Bierens wat yoga is én wat de gunstige effecten ervan zijn als je veel wandelt.

Lees meer
Sarah's yogatips voor wandelaars: mindful wandelen

Tijdens mindful wandelen kun je meer genieten van je wandelingen. Maar hoe doe je dit precies? In deze video geeft yogadocente Sarah je tips die je bij je eerstvolgende wandeling meteen kunt toepassen.

Lees meer
Sarah's yogatips voor wandelaars: oefeningen tegen spierpijn

Heb jij wel eens last van spierpijn na een wandeling? In deze video laat yogadocente Sarah je zien hoe je met yoga spierpijn kunt tegengaan en hoe je na een inspanning kunt ontspannen.

Lees meer
Sarah’s yogatips voor wandelaars: opwarming

Yogadocente Sarah Bierens laat je zien hoe je met yoga méér uit je wandelingen kunt halen. In deze eerste video geeft ze je oefeningen voor een goede opwarming.

Lees meer

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?