Perskindol geeft je benen een duwtje in de rug

Heb jij tijdens een wandelevenement wel eens last van vermoeide of stramme benen? Dan hebben we goed nieuws. Dit jaar kun je bij tien wandelevenementen jouw benen laten verzorgen met de producten van Perskindol. Zowel voor, tijdens als na je tocht.

Tienduizenden stappen

Tijdens een wandeltocht zetten jouw benen tienduizenden stappen. Tienduizenden keren zet je jouw ene been voor het andere, op weg naar je einddoel: de finish. Niet zo gek dus dat je halverwege je tocht last kunt krijgen van vermoeide of stramme benen.

Om je tijdens je tocht een klein beetje te helpen (het wandelen moet je natuurlijk zelf doen), is Perskindol dit jaar bij tien grote wandelevenementen aanwezig. Langs de route krijgen jouw benen met de spierverzorgende producten van Perskindol onderweg verzorging, een duwtje in de rug dus. Ook bij de start en finish is Perskindol aanwezig om jouw benen te verzorgen, met spray en zelfs een massage. Op die manier ga je met soepele spieren van start en bevorder je na de finish het herstel van je benen. Des te sneller is je spierpijn weg en kun je weer wandelen.

Vermoeide kuiten en stramme bovenbenen

Voor leden van KWBN die de Vierdaagse Nijmegen lopen, is het inmiddels een traditie: de verzorging op de KWBN Rustpost langs de route met de spray van Perskindol. De gele flacons zijn inmiddels niet meer weg te denken van de rustpost. 'De wasstraat', wordt de Perskindol-stand door Vierdaagselopers ook wel gekscherend genoemd. Voor wandelaars met vermoeide kuiten en stramme bovenbenen zorgt de spray voor een welkome verzachting. 'Het geeft echt een fijn gevoel aan mijn kuiten', zegt Vierdaagse-deelneemster Marijke (42), terwijl een medewerker de achterzijde van haar benen behandelt met de spray. 'Mag de voorkant ook? Ik heb sinds gisteren wat spierpijn aan mijn bovenbenen.' Na een dankbare groet, bij sommige wandelaars is het zelfs een omhelzing, vervolgt ze snel haar weg en gaat ze op in de wandelende menigte. 

Hoe werkt Perskindol?

Wat zit er in en hoe werkt het? Dit zijn veel gestelde vragen van wandelaars op de KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse. Perskindol heeft verschillende productlijnen, waarvan Perskidol Active vooral bedoeld is om voor, tijdens en na inspanningen te gebruiken. De plantaardige/etherische stoffen die in Perskindol zitten, bevorderen de doorbloeding van je spieren. Breng je deze stoffen op je huid aan, dan zorgen ze eerst voor een verkoelende werking. Vervolgens verwarmen ze deze plaats op je lichaam. Dit zorgt voor een goede doorbloeding. Je vermoeide, vastzittende spieren ontspannen zich hierdoor. Op die manier kun je met ontspannen spieren, en daardoor met het spreekwoordelijke ‘duwtje in de rug’, je tocht vervolgen en loop je net iets makkelijker naar de finish.

Bij welke evenementen?

Bij grote wandelevenementen kun je jouw wandelbenen dit jaar laten verzorgen met de producten van Perskindol. Bij de start en finish kun je de spierverzorgende spray op je benen laten aanbrengen en zijn er masseurs aanwezig. Ook langs de route kun je jouw benen laten verzorgen. Je herkent de Perskindol-stand aan de gele vlaggen. Binnenkort vertellen we je op deze pagina bij welke wandelevenementen je Perskindol dit jaar kunt verwachten.

Waar is Perskindol te koop?

Wil je Perskindol vaker gebruiken? Perskindol is verkrijgbaar bij de volgende winkels:

  • Etos
  • Kruidvat
  • AH
  • Holland & Barrett
  • Bol.com
  • Jumbo

De Perskindol Active producten herken je aan de gele verpakking. Perskindol Active is er zowel als spray, vloeistof en gel. Daarnaast is er ook Perskindol Cool met een blauwe verpakking. Deze producten zijn bedoeld om te gebruiken na inspanningen of bij sportblessures.

Ga voor meer informatie over Perskindol naar www.perskindol.nl.

Word lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?