Magazine Wandel.nl is vernieuwd

Magazine Wandel.nl krijgt in 2021 een nieuwe uitstraling. Bovendien komt het magazine dit jaar in de boekwinkel te liggen. Op 5 maart verschijnt het eerste nummer. Op deze pagina lees je meer over het vernieuwde magazine Wandel.nl.

Meer inspiratie

Magazine Wandel.nl heeft vanaf dit jaar een vernieuwde vormgeving en moet jou als wandelaar nog beter gaan inspireren met interessante artikelen over alles wat wandelen zo mooi maakt. Van reportages van de mooiste wandelroutes en evenementen tot handige tips van deskundigen. De resultaten van het vorig jaar gehouden lezersonderzoek vormden de inspiratiebron voor de verbeteringen van het magazine. Zo kun je voortaan bijvoorbeeld meer lezen over gezondheid en over wandelevenementen (zodra deze er weer zijn). Het magazine verschijnt voortaan vier keer per jaar, waarbij de nummers dikker worden. Per saldo krijg je als lezer hierdoor meer wandelinspiratie. "Het magazine moet echt een bewaarnummer worden, dat lezers er op een later moment nog eens bij pakken", vertelt Suzanne de Lijser, de nieuwe hoofdredacteur van magazine Wandel.nl.

In de boekwinkel

Een ander nieuwtje: magazine Wandel.nl komt dit jaar ook in de boekwinkels te liggen. Zodra de boekwinkels dit voorjaar weer open gaan, zal het magazine vanaf nummer 2 in de boekhandel verkrijgbaar zijn. Magazine Wandel.nl wordt vanaf 2021 uitgegeven door Arko Sports Media. Met deze uitgever werkte KWBN de afgelopen jaren al regelmatig samen, onder meer bij de Wandel.nl Evenementen Jaargids.

Een tipje van de sluier...

Ben je benieuwd wat er in het eerste nummer van magazine Wandel.nl te lezen zal zijn? Hier lichten we alvast een klein tipje van de sluier op:

  • Oud-minister Bruno Bruins blikt tijdens een woon-werk wandeling in Den Haag terug op een hectische periode;
  • Op Landgoed Egheria en Elfterheurne gingen we op zoek naar kleurrijke stinzenplanten;
  • Hoe is het wandelen in Nederland de afgelopen paar eeuwen veranderd? In een achtergrondverhaal vertellen we je over de evolutie van wandelen;
  • Twee sportvoedingsdeskundigen vertellen je wat de gouden energiereep is (met recept!).

Wil je het komende magazine lezen?

Is het magazine onderdeel van jouw lidmaatschap van KWBN? Dan krijg je het eerste nummer van magazine Wandel.nl vanaf vrijdag 5 maart automatisch toegestuurd. Houd je brievenbus rond die datum dus in de gaten!

Nog geen lid van KWBN?

Dan kun je het magazine alvast bestellen in de webshop van Wandel.nl, zodat je deze na 5 maart ontvangt. Klik hiervoor op de rode button hieronder. Of meld je aan als lid van KWBN (kies voor het alles-in-1-pakket of het magazine-lidmaatschap), zodat je magazine Wandel.nl voortaan vier keer per jaar ontvangt.

Bestel nummer 1 van magazine Wandel.nl