Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Magazine Wandel.nl is vernieuwd

Magazine Wandel.nl kreeg in 2021 een nieuwe uitstraling. Bovendien kwam het magazine dit jaar in de boekwinkel te liggen. Op 5 maart verscheen het eerste nummer. Op deze pagina lees je meer over het vernieuwde magazine Wandel.nl.

Aan de koffie met Wandel.nl Magazine
Afbeelding 1 | Magazine Wandel.Nl Is Vernieuwd

Meer inspiratie

Magazine Wandel.nl heeft vanaf dit jaar een vernieuwde vormgeving en moet jou als wandelaar nog beter gaan inspireren met interessante artikelen over alles wat wandelen zo mooi maakt. Van reportages van de mooiste wandelroutes en evenementen tot handige tips van deskundigen. De resultaten van het vorig jaar gehouden lezersonderzoek vormden de inspiratiebron voor de verbeteringen van het magazine. Zo kun je voortaan bijvoorbeeld meer lezen over gezondheid en over wandelevenementen (zodra deze er weer zijn).

Het magazine verschijnt voortaan vier keer per jaar, waarbij de nummers dikker worden. Per saldo krijg je als lezer hierdoor meer wandelinspiratie. "Het magazine moet echt een bewaarnummer worden, dat lezers er op een later moment nog eens bij pakken", vertelt Suzanne de Lijser, de nieuwe hoofdredacteur van magazine Wandel.nl.

In de boekwinkel

Een ander nieuwtje: Magazine Wandel.nl komt dit jaar ook in de boekwinkels te liggen. Magazine Wandel.nl wordt vanaf 2021 uitgegeven door Arko Sports Media. Met deze uitgever werkte KWBN de afgelopen jaren al regelmatig samen, onder meer bij de Wandel.nl Evenementen Jaargids.

Wil je het komende magazine lezen?

Is het magazine onderdeel van jouw lidmaatschap van KWbN? Dan krijg je Magazine Wandel.nl vanaf vier keer per jaar automatisch toegestuurd. 

Nog geen lid van KWBN?

Dan kun je het magazine bestellen in de webshop van Wandel.nl. Of meld je aan als lid van KWBN (kies voor het alles-in-1-pakket of het magazine-lidmaatschap), zodat je Magazine Wandel.nl voortaan vier keer per jaar ontvangt.