Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Tot 25% korting op je vakantie bij RCN Vakantieparken

Een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van Nederland, Duitsland en de mooiste regio's van Frankrijk? Dan ben je bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres! Met je Wandelvoordeelpas ontvang je tot 25 procent korting op je verblijf.

RCN De Jagerstee Vakantiepark Veluwe Glampingtent De Egel
RCN Vakantiepark De Jagerstee Veluwe

Een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van NederlandDuitsland en de mooiste regio's van Frankrijk? Dan ben je bij RCN Vakantieparken aan het juiste adres! Van simpel en comfortabel tot luxe in overvloed: er zijn allerlei soorten accommodaties en kampeerplekken te huur. Zo is er altijd een vakantie die past bij jou en je gezelschap. De vakantieparken van RCN liggen allemaal op unieke locaties in de natuur. Van bosparken in beschermde natuurgebieden tot strandparken aan zee; RCN biedt jou de keuze in welk decor jij vakantie viert.

Wandel.nl heeft de wandelroutes al voor je klaarstaan

Vanaf RCN Vakantieparken stap je zo de mooiste gebieden in. Wandel.nl heeft alvast een overzicht voor je klaarstaan van RCN Vakantieparken in Nederland bij perfecte wandelgebieden. En we hebben meteen een aantal mooie routes voor je uitgezocht. Bekijk de parken en wandelroutes via onderstaande button.

Bekijk hier de RCN parken bij perfecte wandelgebieden
RCN Vakantiepark De Noordster Dwingeloo
RCN Vakantiepark De Noordster Dwingeloo

Hoe ontvang je de korting?

In 2022 profiteer je als lid van de KWbN van fijne kortingen op je vakantie in Nederland, Frankrijk én op het nieuwste RCN park in Duitsland: RCN Laacher See. Deze korting kan oplopen tot wel 25%! Boek jouw vakantie via de unieke link te vinden op de websitepagina waar alle KWbN-leden het adres hebben ontvangen bij verzending van de Wandelvoordeelpas.*

* Heb je het adres van de websitepagina niet meer? Vraag deze dan op per e-mail: info@kwbn.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum en je lidmaatschapsnummer (deze staat op je Wandelvoordeelpas). Bellen kan ook op werkdagen naar: 024 - 365 55 75. Zorg dat je bovenstaande gegevens bij de hand hebt.

Nog geen lid van KWBN?

Wil je gebruik maken van de korting, maar heb je de Wandelvoordeelpas nog niet? Meld je dan aan als lid van KWbN, zodat ook jij van deze korting van RCN Vakantieparken kunt profiteren. Klik hiervoor op onderstaande button.

Ik word lid van KWbN