Gratis toegang KWBN Rustpost tijdens de Vierdaagse Nijmegen

Om de finish van de Vierdaagse Nijmegen te halen, moet je natuurlijk je ene been voor je andere zetten. Maar op tijd rusten is zeker zo belangrijk voor een succesvolle Vierdaagse.

Wil je de Vierdaagse Nijmegen uitlopen, dan is op tijd rusten heel belangrijk. Wij ontvangen onze leden tijdens de Vierdaagse dan ook graag dagelijks op onze rustpost langs de route. Welkom op de KWBN Rustpost!

Om naar uit te kijken

De KWBN Rustpost is inmiddels een begrip voor onze Vierdaagselopende leden. Iedere dag staan we op ca. 10 kilometer van de finish en ontvangen we de KWBN-leden op onze rustpost. Daar staan tafels en stoelen en zijn toiletten. Ook ontvangen zij iedere dag een versnapering. De spierverzorging is voor velen een moment om naar uit te kijken. En dat allemaal gratis voor KWBN-leden.

  • "Hartelijke dank voor Uw steun tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. We hebben er van genoten!! Compliment aan de mensen die ons van dienst zijn geweest."- Clemens ter Voert

Hoe krijg je toegang?

Alle KWBN-leden die deelnemen aan de Vierdaagse Nijmegen ontvangen automatisch een week voor de Vierdaagse een button. Daarmee hebben zij iedere dag toegang tot de KWBN Rustpost. Deze vind je bij Bemmel, Wijchen/Beuningen, Groesbeek/Berg en Dal en Malden.

Uitgebreide verzorging

Wil je graag uitgebreide verzorging tijdens de Vierdaagse Nijmegen? Dat kan! Speciaal voor KWBN-leden is er het Pluspakket. Voor slechts €35 geniet je op het vip-gedeelte van de Rustpost onder meer van overdekte zitplaatsen en massage. Ook krijg je iedere dag iets te eten en te drinken en er zijn extra toiletten. Hier lees je meer over het Pluspakket voor KWBN-leden.

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van KWBN, maar wil je tijdens de Vierdaagse Nijmegen wel graag gebruik maken van de rustpost? Dan is het KWBN Vierdaagsepakket iets voor jou!

Benieuwd naar de Rustpost van KWBN? Bekijk dan hier de sfeerbeelden van het Meetingpoint/Pluspoint tijdens de Vierdaagse Nijmegen 2017:


Bekijk alle ledenvoordelenWord lid van KWBN

Als wandelliefhebber zit je goed bij KWBN. Wij bieden iedere wandelaar voordelen op maat. Kijk snel verder!

Waarom lid worden?


Lees meer over de Vierdaagse Nijmegen